Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

LS LLUNA… 2 de juliol

Continuo per aquí….

Avui el dia ha estat fresquíssim i d’un luxe caribeny.

Fa mesos els monitors vam venir a la casa a fer un volt pels entorns de la casa. Vam descobrir un gorg absolutament increïble. És el gorg de Santa Margarida.

Té un salt d’aigua impressionant i quan el vam descobrir ens vam imaginar la cara dels vostres fills i ha estat tal i com ho pensàvem.

Vam pujar en autocar fins a les Planes d’Hostoles i l’arribada caminant va ser molt curteta. El salt d’aigua era espectacular i van quedar tots al·lucinats!!!

Tot el dia vam estar saltant, pescant, xerrant entre roques lliures, lliures, lliures. Lliures de calor, de preses, d’obligacions, de normes. Plens de riures, de nous i antics amics.

Dinem al gorg i marxem caminant pel camí del carrilet d’Olot a Girona. I sabeu quants quilòmetres van caminar els vostres fills? 11 quilometrets. Sense cap queixa famílies!

Arribàvem tard a La Lluna, afamats i amb ganes de fer el bivac.

Sopem ràpidament i directes a fer el joc de nit. Aqui no hi ha temps per l’avorriment. Només temps de joc i més joc.

Els més petits riem a cor que vols amb els jocs de vetllada i els més grans marxen a descobrir els secrets de la nit.

Rendits. Estem fossos però encara amb ganes de dormir sota les estrelles.

Ah! Per cert. Els nois i noies de Secundària més valents que ningú encara s’enfilen com aquell que no vol, a l’ermita de Santa Brígida  damunt una roca amb unes vistes espectaculars de la vall del riu Brugent i del Far. Allà descobreixen que la nit en companyia d’amics es pot fer curta curta…. i que abans no han tancat els ulls, ja s’ha fet de dia.

Bon dia Llunàtics. El sol ja ha sortit….i vosaltres no heu dormit.

Quina goig de fills i filles que teniu

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *