Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

LA LLUNA… 1 de juliol

Ja estem totalment aclimatats!  Adaptadíssims al nou entorn, al ritme i a la temperatura.

Quin dia ahir més….del revés. Esmorzàvem macarrons, dinàvem pa amb melmelada i mantega, berenàvem amanida russa i mandonguilles, moltes mandonguilles, centenars de mandonguilles i sopàvem pa amb

crema de cacao.

Tot i el daltabaix que ens ha fet també investigar com ens diem del revés, girar la roba, les sabates, menjar asseguts a taula… fer el bon profit al final dels àpats i tot el que se’ns ha acudit NU AID CITSATNAF!!!!

Al matí i després de posar ordre o intentar posar ordre a la colònia ens han arribat l’ Adeu i en Siau amb tot de plats de nata a les mans. Una gimcana frenèticament ens ha deixat ben….integrats a l’entorn. Fang, tints, aigua molta aigua i finalment una bona capbussada a la piscina per posar fi al matí.

La tarda la passem refugiats d’aquest sol que no ens dona un respir. Molta habitació i xerrera. Secrets i confidències…. cabanes fetes amb sacs, llençols i tovalloles.

Proposta de tarda. L’activitat del TU SI QUE MOLES ha omplert la colònia de malabars, tricicles, plats xinesos, ballarines, diàbolos i tot d’espectacles que en petits grups han anat assajant per la nit. Teniu uns artistes amb moltíssima projecció. Carai el que son capaços d’imaginar en una estona.

Però abans de la nit la tarda ha donat per una aventura EXTRAORDINARIA.

En grups hem anat cap al Secret de la Lluna. Les coves de la lluna i xino-xano entre salts i cançons, animalets, veïns del Pasteral, canalets d’aigua i molta, molta felicitat hem arribat fins allà.

Quina sorpresa! Dues saltimbanquis i els seus ajudants eren a les coves. Ens han acompanyat i ensenyat tots els secrets d’aquest paisatge i com el pas del temps ha donat formes dins les coves màgiques!

Un personatge del circ, l’Il·lusionista ens esperava en un racó i ens ha entregat una esfera màgica després de comprovar que nosaltres volem que la màgia del circ i l’alegria continua existint!!!

Al vespre tard, tard el tu si que moles ha acabat amb un dia fantàstic.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

7 thoughts on “LA LLUNA… 1 de juliol”