Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

LA LLUNA… 3 de juliol

Gran i emocionant dia!!!

Quan els més grans es lleven o directament ja desperts no es lleven sino que recullen el campament els més petits que dormen a la colònia els hi costa molt i molt sortir a esmorzar.

L’excursió d’ahir els va deixar ben cansats i però la gimcana dels personatges màgics va ajudar a anar passant la mandra. Després de fer treballar els sentits….. anem de cap a la piscina i deixem que l’aigua fresqueta apagui la calor que duem acumulada.

El dinar ens espera: espaguetis i botifarra. Boníssim!!!

La calor cau sobre la colònia sense pietat. Descansem una mica i ens posem a preparar el sopar de gal·la. i això sona a comiat…..

Comiat d’uns nois i noies als que hem estat esperant tot l’any i que en 5 dies tornen a marxar.

Per això la fem grossa. Globus, taules engalanades, canapès dolços i saltats i un nou invent, cireres dolcíssimes amb cobertura de xocolata fresquetes de la nevera. Una delicatessen….

Tot a punt i només calen dutxes i treure de les motxilles els vestits super fantàstics que porten per aquesta nit tant i tant especial.

Per parelles van entrant al sopar trepitjant l’estora vermella i reben un fort aplaudiment de la resta. Es tant bonica aquesta nit. Tot es tan especial. Tots fan una cara de felicitat….

Inaugurem el sopar que desapareix en minuts. Les postres especials fets per tots ells i un pastís s’aniversari ( ei Carlota!!!!) fan un vespre gastronomic insuperable.

I ara si. Els personatges del circ per fi es reuneixen!!!! Fan tombarelles, corren, fan equilibris i sobretot fan riure! Ho hem aconseguit. La companyia de la lluna en un circ s’ha reunit.

Però atenció. Qui apareix per darrera la companyia???? Una dona amb el cabell blanc molt i molt elegant amb una maleta farcida de diners preten comprar la companyia!!!!!!!

Doncs va bé. Això no es compra. La il·lusió i l’alegria no té preu. Així que apa Adeu Siau. La màgia de circ torna a la Cellera!!!!!!!

El ball del fanalet que bonic…….. llumetes repartides per la sala. Mirades i mans acariciant la fi de colònies. Petits comiats de grans amors.

El ball s’allarga fins la matinada. Els més petits cauen ràpids. Els més grans els manca temps per acomiadar-se. Massa intens. Massa poc temps.

Fins demà famílies estimades

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *