Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Colònies a la Rectoria. L’Akelarre i la Remei

7 DE JUNY DE 2021
Bon dia famílies o millor dit bona nit!! Avui ens hem aixecat amb música d’anar a dormir. Que està passant?
Hem anat a esmorzar i ens hem sorprès amb el menú. Hem menjat mongeta tendra amb patata bullida, de segon pollastre i de postres un iogurt de maduixa. Ens preguntàvem que havia passat perquè comences el dia així. Doncs en aquell moment ha aparegut la Remei! Ella ens ha explicat que per poder fer un Akellarre, necessitem complir una sèrie de requisits. Primer de tot, el dia ha de començar al revés i hem de fer proves físiques. Més tard, hem de treballar la introspecció d’un mateix, així com, la cooperació entre el grup i, per últim, prendre’ns la poció que la Remei ens farà perquè l’endemà pugui seguir com sempre.
Per tant, hem hagut de fer tot això que ens demanava. Al matí hem fet les olimpíades. Hi havia diferents proves repartides per l’espai de casa i per grups hem anat passant per cadascuna d’elles. Els monitors i les monitores anàvem sempre amb el seu grup.
Al dinar, no hi ha hagut canvis. Hem menjat un plat de macarrons ben bo i la carn arrebossada amb fruita de postres.
Per la tarda hem fet racons. Avui han estat molt bonics. Les monitores hem percebut l’essència màgica que les colònies porta sempre. Ens ha alegrat moltíssim!
Com que teníem una mica de gana, hem berenat galetes amb xocolata. Un cop ja teníem la panxa plena, ens hem separat per grups i hem fet una tarda de dinàmiques i jocs cooperatius. Han anat molt millor del que pensàvem. S’han esforçat molt i han entès que un dels objectius principals és comunicar-se i escoltar a tothom.
Per sopar ens hem trobat amb una altre sorpresa. La llet amb colacao estava de color vermell i blau! Ens hem adonat que és la poció que ens ha dit la Remei que hauríem de veure. Hem menjat pa amb embotit i cereals! Quin sopar més bo.
A la nit, hem sortit a fer la bústia i quan estàvem acabant ha vingut la Ginesta. Li hem anat explicant tot el que hem fet i hem pogut realitzar l’Akelarre final! Ha estat molt màgic i molt bonic. Hem al·lucinat de tot el que ha fet. Per acabar el dia, els més petits de la casa han passat pel Minotaure. Han hagut d’anar molt a poc a poc per no fer soroll i no despertar-lo. Al final del camí, hi havia uns caramels que podien agafar però només podia ser un!
Els grans han fet la vetlla de l’espelma. S’han hagut d’organitzar per torns per mantenir vigilada l’espelma durant tota la nit. Hem anat fent grups i s’han anat despertant durant la nit.
Fins aquí el dia d’avui. Ja veieu que ha estat un dia estrany però ple d’aventures i de reptes que havíem d’anar assolint!
Records per tothom.
L’equip de monitors i monitores.IMG-20210708-WA0005 IMG-20210708-WA0004

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *