Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Primer dia de colònies!! Mas Cabàlies ja no és un secret….

Són les vuit del matí. Motxilla feta,  nervis a la panxa i moltes ganes de marxar de colònies! Entre petons, abraçades i algun somriure nerviós pugem a l’autocar… i comença l’aventura!

 

El trajecte, tot i ser llarg, passa volant entre cançons, acudits i jocs improvisats. A les 11 ja som a Ogassa i de seguida que arribem, comencem a explorar Mas Cabàlies, el campament i els boscos del voltant. Abets, boix, alzines i roures seran els nostres companys de viatge durant aquests dies!

 

L’equip de monis i mones es presenta i ens llegeixen la llegenda de l’Ogassa, una nena del poble que va desaparèixer fa vint anys i que ha sumit el poble en la tristor. Al mateix temps, però, els infants comencen a fer pinya amb els grups d’edat: Pirites, Xil·lòpals, Lanmutxanguites i Topàzies.

 

Un cop tenim la panxa plena comencem les activitats programades i les rialles comencen a inundar la vall: el Pistoler, l’Estrella, les Tres Maries…

 

Sembla mentida que ja hagi passat la tarda quan seiem a taula a sopar i tothom devora el seu plat per córrer cap a fora a l’era a saludar la protagonista del vespre… la bustina! A la bustina (“la bústia”) hi escrivim coses a les estones mortes i al final del dia les llegim entre tots i totes.

 

Abans de fer vetllada de bona nit rebem la visita del Basajaun, que coneix l’Ogassa… quins misteris ens esperen demà?

L’equip de monitors i monitores

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *