Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI DE COLÒNIES 1.juliol.2014

DIARI DEL XALIÓ. 1 DE JUNY.

El cel és ben tapat, i no ens estranya. Això és cosa d’ell, del faraó Snofren. Està molt enfadat perquè ahir el Drac li va robar el collaret de la bellesa eterna i ja sabem que als faraons els agrada tenir-ho tot per ells. Son poderosos i no tenen pietat.

Ai famílies. S’està tan fresquet i tan bé al Xalió…. ahir fins i tot vam tenir tarda de ruixats capritxosos. Ara plou i corrents ens amaguem al porxo, ara no plou i corrents anem als prats a jugar, i així tota la tarda. Però no patiu eh? Que els vostres fills de cansats, res de res.

El matí el vam dedicar a fer un mercat egipci. Els nens i nenes van fer grups i havien d’inventar-se un ofici. No us perdeu quins van ser: botiga de tatoos, spa i massatges, tarot i vidència, trucs de màgia, gronxada amb hamaca al bosc, pinxitus de donuts i formatges, joies…. són uns comerciants nats. Entre ells s’intercanviaven serveis dels seus negocis i amb això aconseguien grans de blat que els hi permetrien fer ús de la piscina, utilitzar els coberts dinant o menjant postres. Tot un èxit. Només un grup va haver de dinar amb les mans, cosa que no semblava que els afectes gaire perquè se’ls dibuixava a la cara un somriure important.

La piscina va fer un gran efecte calmant i va obrir una gana de lleons de l’Àfrica!! L’Arròs i la botifarra amb patates van volar en minuts.

La tarda amb tot tipus de tallers va passar ràpida,ràpida i abans de berenar ja fèiem nusos a les samarretes que ja tenim tenyides.

Teníem una missió important però. Al vespre venien a veure’ns el faraó i les ballarines. Vam preparar una dansa rítmica al so del timbal i vam invocar…. la pluja!!! El porxo es va omplir de cançons i esverament propi d’una colònia ja escalfada per 2 dies d’amistat.

El vespre i després d’una bústia carregada d’emocions i de petons vam rebre com calia al faraó i el seu sacerdot Dyedí. Impactant. En pocs minuts van aparèixer les 6 ballarines més boniques que havíem vist mai i ens van oferir una dansa per fer entrega del collaret, però……… de cop i volta va aparèixer per darrere els nens i nenes un drac ENORME ple de color i de força que en un obrir i tancar d’ulls ens va robar el collaret.

Quin espant. Nens i nenes  corrents amunt i avall, perseguint el drac, bocabadats, sense entendre què havia passat. L’Snofren molt i molt enfadat va amenaçar al seu Sacerdot. En 2 dies hem de recuperar el collaret sigui com sigui!!!!!!

El joc de nit va acabar amb les poques energies que encara ens quedaven i abans de la 1 tothom era al llit.  Bé, alguns al llit no. Hem instal·lat ja el campament per vigilar el foc sagrat i aquest vespre alguns ja han dormit a les tendes.

Aix com plou….. avui serà un dia diferent . Encara no havíem tingut pluja tant seguida com es preveu, però us asseguro que aquest paisatge verd que contemplen i viuen els vostres fills agraeix aquesta pluja. Tot brilla més. Ells també brillen més, cada minut que passa.

Que els hi deu haver passat???? Ja es lleven i tenen tots com unes taquetes vermelles a la pell que no marxen. Segur que és cosa del Drac i de la plaga egípcia!!!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *