Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Diari 8/2018. Mas Cabàlies

Només llevar-nos ja sabem que hem de fer la motxilla, avui marxem d’excursió!!

Pirites i Xil·lòpals es dirigeixen de nou al gorg de Malatosca, amb aquesta calor no hi ha res que ens vingui més de gust! D’altre banda els i les més grans s’apropen a Sant Joan de les Abadesses a fer allò que més els hi agrada: supervivència. Amb l’acompanyament dels monitors/es es mouen de forma lliure pel poble amb un únic objectiu: partint d’un clip han d’anar fent intercanvis fins que s’acabi l’activitat. Us imagineu el que han acabat aconseguint? Us convidem a que us ho expliquin quan arribin a casa!

La resta segueixen al gorg, on el so hipnotitzant de la cascada ve acompanyat per imatges d’infants banyant-se, jugant a cartes i altres fent de les seves al bosc. No podem estar millor!

A l’hora de dinar ens reunim tots els grups i compartim àpat. Ei… que s’està ennuvolant! Decidim tornar a la casa després de dinar i ens posem a fer racons fins l’hora de sopar. Us imagineu els vostres fills/es organitzant-se de forma autònoma per a fer diversos jocs complexes? Doncs els i les més grans decideixen fer-ho i demostren que han anat absorbint tot allò que els hi hem intentat transmetre durant aquests dies.

Arriba el sopar i amb ell l’activitat estrella després de les excursions: el cinema a la fresca. Com els núvols encara ens ronden per sobre decidim fer-ho a la carpa del campament: Un lleu plugim s’estableix com a soroll de fons i ajuda a que els infants vagin tancant els ulls i ficant-se dins del sac. S’acaba el dia i els monitors i monitores també anem a descansar, un parell de dies frenètics ens esperen, som-hi!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *