Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Cabanes al bosc

Quin dia més llarg i intens el d’avui. Des de l’inici, fins al final.

A les vuit de matí, sonava un avís per tota la casa que informava als infants que havien de baixar al prat. Allà, unes científiques els esperaven.

La Doctora Newhouses i el Doctor Cueta, ens han numerat a totis. Un cop preparades hem marxat cap al bosc, on ens esperava l’esmorzar. Allà, inciciàvem la construcció de les nostres bases, i muntàvem el que seria el nostre habitatge per la resta del dia. Durant el matí les doctores i infermeres, ens han posat a prova constantment. Una d’aquestes proves, era crear el nostre tòtem, o fer una expedició d’immersió a la piscina.

Ha sigut un matí dur, però molt recompensant. Amb les companyes de grup ens conegut més a fons, i hem compartit el dia amb persones amb qui no havíem intercanviat masses paraules. Resulta que moltes de nosaltres som més semblants del que ens pensàvem, i a poc a poc anem fent noves amistats.

Al migdia, ens esperava una safata gegant plena de pizza: espectacular. Hem menjat en mig del bosc entre els arbres, amb les companyes, dins les nostres cabanes.

La tarda ha estat més calmada. Hem seguit fen construccions brutals. Aquesta vegada, les científiques ens han demanat que construíssim una barca. No us imagineu com de bé ens han quedat. Les hem posat a prova d’aigua, vent, tempestes i huracans. Totes han resistit, els seus navegants també.

A l’equip perdedor, però, els esperava la conseqüència final: La gran massa. Hem valorat les guanyadores de les diferents proves, hem contat els punts que tenia cada grup. L’equip del “Minions” han estat  els perdedors, així que ha sigut entregat a la gran massa: han acabat a la piscina amb roba!

La nit ha  estat un espai perfecte per a treballar la por. Els infants han compartit les seves pors i allò que els neguiteja. Ens hem donat consells per tranquil·litzar-nos i relativitzar allò que ens espanta. A més a més, les monitores ens han preparat un camí pel bosc, que ens ha anat molt bé per enfrontar-nos al temor a la foscor.

El dia, però, encara no havia acabat. Ha aparegut una espelma gegant davant la casa, i unes instruccions. Sembla ser que hem de mantenir-la apagada durant tota la nit, i vigilar que la flama no s’apagui! Serem capaces?

Demà ho sabreu.

Abraçades dels vostres infants.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *