Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI DEL XALIO. 3 DE JULIOL DE 2013

Tercer dia acabat i com se’ns escapa el temps.  Avui una monitora en un moment de complicitat i felicitat absoluta ha dit que fins i tot li feia por anar al lavabo per si quan sortia tot havia estat un somni, així que han decidit anar a fer un pipi totes juntes.

En Víctor ens ha dit una altra cosa que ens ha omplert els pulmons d’aire net i ens il·lusiona a tirar endavant el nostre projecte de colònies:…  és que quan estic de colònies amb vosaltres m’ho passo tan bé amb tot el que fem  que ni me’n recordo del futbol”

Així que amb tot això ens quedem. Gimcana fresqueta d’aigua matinal, racons infinits de braçalets i jocs de taula, llanes i boletes rondant per totes les colònies, hamaca ocupada a totes hores i  a la tarda abans de berenar  Taules d’experimentació: des d’un volcà a un envàs al buit de xuxes. Fins i tot hem fet ous de drac!

Però el més estètic han estat l’experiment dels ous de drac, el sopar futurista i per acabar el dia el desitjat i temut túnel de la por!

I és que avui l’Urko, ajudant del científic Igor no se li ha acudit res més que empassar-se la peça de la màquina que ens faltava per viatjar a Xauxa i ara entre tots hem de buscar una solució per treure-li.

Demà marxem d’excursió a buscar herbes laxants….. si, si…..laxants. Imagineu-vos com han decidit que l’Urko ha d’expulsar la peça de la màquina que s’ha empassat.

 

 

 

 

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *