Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Diari 6/2018. Mas Cabàlies

Després d’una nit de tanta gresca tothom es resisteix a llevar-se, els badalls i lleganyes són els més llargs que s’han pogut veure aquests dies! Recollim motxilles i enfilem cap al menjador. El darrer àpat de molts nens i nenes ja és a taula!

Un cop hem esmorzat  ens dirigim a les habitacions i tendes, recollim les nostres pertinences i sortim a fer el mercat a l’era. De qui és això? I això altre? Sembla que tothom té quelcom que recuperar! Sense gaire temps per a acomiadar-nos arriba l’autocar. Abraçades, petons i alguna llàgrima ens recorden que marxem, però que ens tornarem a veure l’any vinent.

Els infants que es queden a Mas Cabàlies i Els Roures durant totes les colònies aprofiten per relaxar-se i jugar al seu aire. Piscina, cabanes, música i racons plens de manualitats ens acompanyen fins la tarda, amb permís del dinar, fins que arriben la resta de companys/es de la nova fornada.

L’arribada és un pèl moguda, de nou pels éssers màgics que ens acosten la pluja, però les retrobades ho transformen tot en sensacions positives! Berenem i ens instal·lem a les nostres habitacions.  En un obrir i tancar d’ulls tornem a estar al menjador aquest cop per a sopar, com si no fes més de cinc minuts de l’arribada i el berenar. El temps passa volant!

Per a coneixe’ns millor fem jocs per grups d’edat: Pirites, Xil·lòpals, Lanmutxanguites i Topàzies gaudeixen dels seus respectius jocs de nit, aquí tothom corre i juga! Un dia carregat d’emocions a la casa i al campament, un dia amarg i dolç que ens ofereix una nova oportunitat de gaudir de l’entorn, les persones que ens envolten i com no.. de l’historia de l’Ogassa i el Basajaun!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *