Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Diari 5/2018. Mas Cabàlies

Avui és el dia, el darrer! Sabem que això s’acaba així que ens decidim a divertir-nos com mai!

La gimcana més esperada ja arriba així que ens posem el banyador i roba ben vella per a començar, les ganes es respiren a l’ambient! Els diversos grups passen per les proves com el tobogan d’aigua, embarbussaments amb porró, la cursa d’obstacles… i moltes més! Acabem plens de pintura, fang i colorant, però d’això es tractava,no?

A l’hora de dinar els éssers màgics trapelles tornen a fer-se pesats i ens envien més pluja! Que haurem de fer per a que marxin? No tenen remei..

Tot i el plugim de la tarda res no ens atura, avui és  el sopar de gala i el comencem a preparar: centres de taula, tovallons amb diferents formes, un arc gegant de globus, pinxos de fuet i formatge, de fruita amb xocolata, pizzes casolanes, llimonada..  tot això i més en una tarda! Quin goig!

Arriba el moment de canviar-nos i posar-nos les nostres millors gales. Una hamburguesa amb diferents complements a escollir, patates fregides i aperitius serà el nostre sopar de festa! Quan acabem arriba l’hora de la Bustina,  i per a sorpresa de tothom té una carta de l’Ogassa que li surt per la boca: són les indicacions per fer-la retornar i poder celebrar la festa!

Ens ajuntem, agafem de mans i la cridem: Ogassa! Ogassa! OOOgassa!! Però.. i ara què? No tenim temps de fer-nos aquesta pregunta quan comencem a sentir una música de fons.. Sí ! Ho hem aconseguit! L’Ogassa ha tornat molt agraïda per la nostra ajuda i comença la festa de la nit de gala! Aquest final no podia haver estat millor! Gràcies per tot Ogassa!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *