Diari 5/2018. Mas Cabàlies

Avui és el dia, el darrer! Sabem que això s’acaba així que ens decidim a divertir-nos com mai!

La gimcana més esperada ja arriba així que ens posem el banyador i roba ben vella per a començar, les ganes es respiren a l’ambient! Els diversos grups passen per les proves com el tobogan d’aigua, embarbussaments amb porró, la cursa d’obstacles… i moltes més! Acabem plens de pintura, fang i colorant, però d’això es tractava,no?

A l’hora de dinar els éssers màgics trapelles tornen a fer-se pesats i ens envien més pluja! Que haurem de fer per a que marxin? No tenen remei..

Tot i el plugim de la tarda res no ens atura, avui és  el sopar de gala i el comencem a preparar: centres de taula, tovallons amb diferents formes, un arc gegant de globus, pinxos de fuet i formatge, de fruita amb xocolata, pizzes casolanes, llimonada..  tot això i més en una tarda! Quin goig!

Arriba el moment de canviar-nos i posar-nos les nostres millors gales. Una hamburguesa amb diferents complements a escollir, patates fregides i aperitius serà el nostre sopar de festa! Quan acabem arriba l’hora de la Bustina,  i per a sorpresa de tothom té una carta de l’Ogassa que li surt per la boca: són les indicacions per fer-la retornar i poder celebrar la festa!

Ens ajuntem, agafem de mans i la cridem: Ogassa! Ogassa! OOOgassa!! Però.. i ara què? No tenim temps de fer-nos aquesta pregunta quan comencem a sentir una música de fons.. Sí ! Ho hem aconseguit! L’Ogassa ha tornat molt agraïda per la nostra ajuda i comença la festa de la nit de gala! Aquest final no podia haver estat millor! Gràcies per tot Ogassa!

No s'han trobat comentaris

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arxiu mensual