Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Cooperem!

Dia 5 de juliol de 2022

Són les 8h del matí i la música sona a tota potència. Ens aixequem, ens vestim i anem a esmorzar.

Avui al matí, hem fet una gimcana de reptes cooperatius. Hem anat barrejant els grups amb les diferents edats i han anat passant per les proves. Ho han fet molt i molt bé. Han pensat les propostes que volien fer, han parlat entre ells, s’han escoltat i han arribat a l’objectiu marcat totes juntes. És una de les gimcanes que més ha funcionat.

Després, hem fet una estona de piscina. Havíem d’aprofitar el bon dia que teníem. Ho han gaudit molt.

L’estona de dinar, ha anat força bé, hem cantat abans de menjar, com sempre, i s’ho han menjat tot!

Per la tarda, hem estat fent diferents racons i els infants s’han distribuït per allà on ells volien. És una estona d’oci i temps lliure. És un moment que estableixen relació amb altres infants de diferents edats. Estan petant la xerrada, compartint vivències i experiències, etc.

Hem berenat i a la tarda hem estat jugant a un joc de pistes. Havíem de desxifrar el missatge secret i per fer-ho havíem de reunir diferents peces que formaven un puzle. Per aconseguir aquestes peces no us penseu que era tan fàcil, hi havia diferents nivells pels diferents grups d’edat. Estava tot pensat. El missatge a desxifrar era de part del Bufairons, els del regne de l’aire. Hem estat aprenent de tot el que influeix l’aire en el planeta, així com, la problemàtica de la contaminació del CO2.

Hem anat a sopar i tot seguit, hem fet la bústiaaa. Que bé que ens ho passem fent els reptes que llegim als papers. Els encanta aquesta activitat. No parem de riure, cantar, saltar, ballar, córrer, etc.

El joc de nit d’avui era Benvinguts al Zombieland. Han estat tota l’estona corrents amunt i avall. S’han cansat molt però els ha agradat bastant.

Ara ja toca anar a dormir que demà serà un dia nou amb moltes aventures noves.

Una abraçada famílies,

L’equip de monitores.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *