Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Dimecres 30. Hola Montserrat!!!

30 DE JUNY DE 2021

Llevar-nos al matí comença a costar, però no ens deixem enredar pel sac i ens aixequem per arribar ben puntuals a l’esmorzar.

Avui hem anat d’excursió!!! Hem pogut gaudir del camí observant plantes, herbes, arbres, flors i tota classe d’ocells. Tot i que pregunten molt per quan arribarem al lloc final, ha estat bastant entretingut. Hem anat fent les parades necessàries perquè estiguessin còmodes i així ens anàvem adaptant als diferents ritmes del grup. Aquestes activitats ens permeten establir vincles amb els infants, com també seguir coneixent-los i aprenent d’ells.

Un cop hem arribat al lloc esperat hem deixat les motxilles i hem explorat els voltants. Els petits han anat a una esplanada molt gran on al costat (ben amagadet) hi ha un riu maquíssim envoltat d’arbres i els/les més atrevits/es han posat els peus a l’aigua. Els grans han anat a una altra part d’aquest riu i han pogut veure una petita cascada. S’han remullat totes les que han volgut.

Com que hem gastat molta energia necessitàvem omplir la panxa. El dinar d’avui ha estat un pícnic a l’aire lliure.

Després de dinar, als infants més petits els ha sorprès una trementinaire. Resulta que és la Montserrat, l’experta en la ruta i els viatges de Catalunya. Ens ha dit que ho hem fet molt bé, que hem sabut orientar-nos i no perdre’ns pels camins. Com que ens hem esforçat molt ens ha donat el seu mocador amb la condició que havia d’arribar a la casa de la Rectoria! Per tant, teníem el repte de portar el mocador de tornada. Quina il·lusió ens ha fet aquesta visita. Això ja va prenent més forma!

A la tarda, la canalla ha anat tornant pel camí. S’ha de dir que ha costat bastant, però han estat molt valentes i ho han fet molt bé. S’han esforçat al màxim i l’han fet tota sencera. Això sí, hem arribat molt cansades a la casa de colònies i a punt per sopar.

Els més grans a la tarda, han estat jugant a un joc d’estratègia, enginy i treball en equip on havien de tenir en compte les normes i les condicions del joc. S’ho han passat molt i molt bé. Han estat actius, dinàmics, participatius i implicats amb l’activitat.

Després d’un dia d’excursió, el sopar ha estat tot un èxit tant amb els petits com amb els grans! S’ho han acabat tot.

La nit ha estat molt bonica. Per una banda, els que estan a la casa hem fet el famós cinema a la fresca amb crispetes! Ens hem posat el pijama, hem agafat la màrfega i el sac de dormir i ens n’hem anat a la pista! La gran majoria han tancat els ulls a la meitat, pocs han acabat de veure-la. Per altra banda, els que estan a fora han pogut escoltar les històries i llegendes de les estrelles. Ens agrada molt aquest moment, ja que on estem es veuen moltíssimes i podem identificar moltes. Dormir sota les estrelles és un luxe. A veure coms’aixequen demà!Tot i que el dia ha estat dur i intens, hem superat el repte! Estem preparades per tot el que pugui venir. Quin hi haurà demà?20210522_110419

 

 

 

20210522_124751

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *