Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Colònies a la rectoria. Dimarts 29. Els primers mocadors

Aquest matí ens hem llevat molt puntuals. Fins i tot, alguns infants ja estaven aixecats! Com es nota que encara hem d’anar agafant el ritme.

Avui ha estat un dia molt intens i complet! El primer esmorzar ha estat tot un èxit. Hem menjat molt per poder començar el dia amb molta energia.

Al matí, ens ha visitat la Romanina, la trementinaire experta en les plantes. Ens ha explicat el seu problema i hem decidit ajudar-la. L’objectiu era aconseguir la corona de plantes, però no ha estat fàcil perquè havíem de participar en unes olimpíades que organitzava el poble de Navès. El premi que aconseguíem era la corona. Com que ho hem fet tan bé, l’alcalde del poble ens ha vingut a donar el premi en persona. Ràpidament, hem cridat a la Romanina cantant la cançó de les trementinaires. Gràcies a això, ella ens ha donat el mocador del coneixement de les plantes. Ja hem aconseguit el primer!

Després d’això, hem decidit anar una estona a la piscina per refrescar-nos abans de dinar.

A la tarda, tot just després de dinar, ens ha aparegut una altra trementinaire, la Remei. Ella és una experta en fer tota classe de remeis, però li han fet una entremaliadura. Un dels seus ajudants, una mica despistat, li ha deixat la porta del seu despatx tancada amb una cadena amb cinc cadenats. Hem hagut d’aplicar les nostres estratègies físiques i mentals per poder fer l’Escape Room i cada grup ha hagut de desxifrar un dels cadenats. Amb tot això hem pogut obrir la porta del despatx i la Remei ens ha recompensat amb el mocador del coneixement dels remeis. Ja en tenim dos!!! Això ja va prenent forma. Quin nou repte tindrem per demà?

A la nit, hem fet la bústia!! Avui estava molt més animada! Es nota que hem estat tot un dia sencer a la casa. La capsa estava plena de papers. Han escrit moltíssim.

Hem acabat el dia fent un joc de nit per grups. Els més petits de la casa, ens n’hem anat a dormir més d’hora que els grans. Es nota el cansament del segon dia i demà hem d’estar amb el doble d’energia.

Com veieu no hem parat i les disfonies comencen a sortir… Segur que la Remei ens deixa algun detall aquesta setmana per poder curar-nos.

Arreveure famílies!20210629_180945

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *