Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

A la Rectoria. 1 de juliol. Hola Cinta!!

Ara ja comencem a agafar el ritme de les colònies. Estem cansades dels dies tan intensos que hem viscut, però amb moltes ganes de seguir explorant les sorpreses que ens esperen.

Els més grans de la casa s’han llevat a l’aire lliure. Quin gust! Han pogut esmorzar tranquil·lament i s’han posat en marxa per poder tornar a la casa de colònies. Mentrestant, els xics han rebut la visita de la Cinta. La Cinta és la trementinaire experta en fer els estris i les eines que més utilitzen. A través del Gran Joc hem pogut conèixer les fórmules secretes per a poder construir aquests materials. Com que ho hem fet tan bé, ens ha donat el mocador!!

Un cop, hem acabat l’activitat hem pogut anar a la piscina a fer un bany. Avui el sol ha estat més intens que aquests dies. Ens hem protegit amb molta crema solar! Els grans també han gaudit d’un bany a la piscina quan han arribat.

Hem dinat totes juntes i a la tarda hem fet una estona de racons i hem tenyit les famoses samarretes!!! Les hem posat a l’estenedor! Segur que queden molt boniques!

A l’estona de dinar ens ha vingut a veure la Greta. Ella és la trementinaire experta en cançons en totes les històries que us pugueu imaginar! Ens ha posat a prova amb un repte de ritmes i cançons. Com que ho hem superat ens ha donat l’últim mocador que necessitàvem. L’Akelarre s’acosta!

Després de sopar, hem cantat la cançó de les trementinaires i ha vingut la Ginesta!! Ens ha dit que ho hem fet molt bé i que ja està tot a punt per començar l’Akelarre!! Hem fet tot el que ens ha demanat i ella amb la seva màgia ha ajuntat tots els mocadors! Demà podrem fer una gran festa!

Un cop hem acabat el ritual de l’Akelarre, els petits han fet els jocs de vetlla i la nit del Minotaure, on havíem de ser molt silenciosos per no despertar-lo i agafar un caramel sense que es despertés. Ha estat complicat però ho han fet molt bé! Son molt valentes. Els grans, els que volien passar una mica de por, han passat pel túnel i els que no volien els hem donat l’opció de fer la nit del Minotaure. En el Minotaure, algunes els ha costat però han pogut passar totes i els ha agradat molt!

Tothom ha caigut rodó al llit. S’adormen en un tres i no res. Demà és el penúltim dia de colònies. Quines activitats ens quedaran per fer?

Bona nit,

L’equip de monitors i monitores.20210701_223350 (002)

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *