Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Colònies a la Rectoria. 2 de Juny .Sopar de Gal.la!!

2 DE JUNY DE 2021

Avui ja costa aixecar-nos. Intentem estar al llit més temps del que ens pertoca i aprofitem al màxim fins a l’últim moment.

Hem tingut un dia molt brut i bonic! Al matí hem fet la gimcana d’embrutar-nos. S’ho han passat molt i molt bé i han quedat la majoria ben bruts. Un cop l’hem acabat, hem anat directes a la mànega per treure’ns-ho tot. Amb ajuda de les esponges i de l’aigua ens hem anat traient la brutícia que teníem i ja ens n’hem anat a canviar perquè començaven a dinar.

Quan hem baixat per les escales hem obert les nostres samarretes i hem vist el resultat final. L’hem deixat assecar i, més tard, l’hem agafat per poder guardar-la. Han quedat molt boniques!

Avui per dinar hem tingut una especialitat. Ens han fet pizza! Ens ha encantat i estava boníssima!

La tarda l’hem dedicat a dutxar-nos de cap a peus. Hem d’estar ben netes perquè és la nit de gal·la. L’última nit de les colònies. Tot i que encara no ens posarem la roba ja que hem de fer alguns preparatius de la nit. Aleshores, cada grup ha preparat una decoració per poder posar a la pista. Alguns han fet el conegut arc de globus, després han fet diferent garlandes i, per acabar, el mural de colònies on cada infant apunta què és el que més li ha agradat.

Quan hem començat a preparar el sopar, ens hem posat la vestimenta de gal·la! Avui hem sopat hamburgueses amb pa de motlle i podien escollir diferents opcions per posar a dins de l’hamburguesa: enciam, tomàquet i ceba caramel·litzada i de salses el quètxup i la maionesa.

El sopar ha estat molt màgic. Hem estat tranquil·lament sopant i gaudint del penúltim àpat d’aquesta setmana de colònies.

Hem fet la nostra última bústia! Ens ha fet molta pena, però l’hem viscut amb molta il·lusió!! Tot seguit, hem posat música i hem fet una festa per acomiadar-nos amb balls, cants i salts. Ens ho hem passat molt i molt bé. Cadascú ha ballat al seu ritme i ha pogut gaudir de la nit. Alguns dels infants petits han caigut rendits abans que acabés la música, estan una mica cansades de tot el que hem fet durant la setmana! Les energies ja s’estan esgotant, però estem contentes i felices de poder tornar un any més a les colònies!!

Ens hem acomiadat i hem anat a dormir per poder descansar molt i treure les últimes forces per demà!

Demà ja tornem cap a Barcelona. Ha estat una setmana molt intensa, emocionant, divertida i amb sorpreses. Esperem i desitgem que s’ho hagin passat molt bé i que si volen poden tornar a repetir l’experiència l’any vinent! Nosaltres els acollirem encantades!

Molts records per tothom.

L’equip de monitors i monitores

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *