Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

La màgia de l’últim dia

Bon últim vespre de colònies famílies. Quina alegria que arribi aquest dia. És un dia d’allò més agredolç. Hi ha una mica de tristesa perquè les colònies s’acaben. Però a la vegada també tenim ganes de tornar a veure la família.

És tot plegat un embolic de sentiments.

Ens hem passat el dia gaudint-lo al màxim possible. El matí ha estat molt bonic. Ens hem passat hores creant la nostra cançó. Sabeu la cançó de “Bright side” dels Stay homes? Doncs hem transformat la lletra, canviant-la per a les experiències viscudes aquí, i tot allò que ens ha passat.

L’hem gravat com a cantants professionals, amb un micro, i ens ha quedat preciosa! N’hem fet un ball i tot!

La tarda ha estat molt productiva. Ens hem confeccionat braçalets de floretes, banderoles de decoració, centres de taula amb elements naturals… Unes preciositats. Després, mentre berenàvem síndria fresqueta, han aparegut les quatre pedres amb una clau en mig del prat!!

Ens deia en una carta que ens havíem d’esperar que es pongués el sol. Quin misteri!

Hem deixat passar la resta de tarda mentre fèiem petites dinàmiques emocionals, per parlar de com ens hem sentit aquests dies i compartir uns últims moments amb les noves amiguis que hem fet aquí.

Després ens esperava una ràpida, i molt merescuda dutxa. Ens hem vestit ben estupendes i ens hem posat tatuatges molt bonics pel cos. Quin goig que fèiem!!

Una taula plena de menjar per preparar una increïble hamburguesa, amb patates fregides, ens esperava davant la casa. Hem sopat com unes reines, totes juntis.

Quan de cop, en mig del bosc una llum ens avisava que ens apropéssim a ella. No us creureu el que ens hem trobat… Un cofre preciós, ens esperava allà. En obrir-lo, una veu molt misteriosa ens ha felicitat per haver arribat fins aquí i ens ha ofert un petit present a cada una de nosaltres.

Acabem amb la nit plena de ballarugues, a la disco que ens hem muntat. Els vostres infants estan de foto, fan molt i molt de goig.

Gràcies per la confiança. Teniu uns infants magnífics, i ens sentim molt afortunades d’haver passat aquests dies amb totes elles .

Fins aviat famílies!

Les monitores.  

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *