Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

L’Emoció dels últims dies

Famílies, avui us volem parlar de l’estona de la bústia. Ens encantaria, a vegades, que poguéssiu veure’ns per un foradet. Aquesta, és ben bé una estona preciosa.

La bústia, per qui no la conegui, és una de les protagonistes de les nostres nits de colònies. Els infants durant el dia poden posar missatges dins una capsa. Com ara “Que la Gal·la balli la Macarena”, o “Que els infants del grup de peques ens facin un poema”.

Avui nit, ha sigut llarga i molt divertida. Hi ha hagut qui ha demanat a una amiga per anar juntes al sopar de gala, d’altres han hagut de fer flexions o fer una dansa. També hi ha hagut cursa de croquetes pel prat o un karaoke de “Mama”.

El final de les colònies ja s’acosta, i avui hem començat a ser conscients que ens queda poc per marxar. Ens hem agafat molta confiança i aquesta forma de vida ja ens sembla d’allò més normal.

Aquest matí els infants comentaven que ràpid han passat aquests dies. Han volat, i sembla mentida que s’estigui acabant ja. 

Com ja sabeu, està fent moltíssima calor. Deu ser per això, que després d’esmorzar han aparegut els fogonets! No ens ho podem creure… Són els éssers del quart regne dels elements!!! Hem aconseguit conèixer els quatre regnes!

Han demanat que vigilem amb el foc, que siguem conscients de l’ús que en fem i portem cura. També ens han felicitat per tota la feina que hem fet aquests dies i ens han dit que estan molt sorpresos i contents amb nosaltres.

Després ens esperava una super piscina matinera i una gimcana d’aigua que ens ha anat de meravella. Un dinar ben fresquet i una estona de racons al migdia ple de confecció de braçalets i pràctiques de circ.

La tarda l’hem passat fent una activitat que ens ha agradat moltíssim. Les monitores ens proposaven tot de reptes per fer entre nosaltres, o a la resta de monis, i així anàvem aconseguint punts per a l’objectiu final. No hem parat de córrer amunt i avall per la casa, fent tot allò que ens proposaven.

Aquesta nit, hem continuat treballant la por després d’una bústia. Una nit d’escoltar-nos entre nosaltres, i a nosaltres mateixes. Entenent d’on venen les nostres pors, i com podem controlar-les.

Marxem a dormir. Demà ens espera l’últim dia, i no en tenim cap dubte, serà molt i molt especial.

Bona nit, ens veiem aviat.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *