Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Ja hi som!

Quin dia més i més intens avui famílies!! El trajecte entre cançons i riures se’ns ha fet d’allò més curt. Quan hem arribat a la casa, les corredisses i els crits pel prat de sota el bosc, han omplert el silenci de la vall. Ens esperava un berenar deliciós que com ja ens ensumàvem, efectivament era pa amb xocolata. Quina rebuda!!!

El primer vespre ens ha anat caient a sobre, mentre ens organitzàvem pels torns de menjador, i ens anàvem coneixen poc a poc. Amb poc temps per algun que altre joc, ens hem instal·lat. Ens han sorprès les vistes que tenim des de les finestres de les nostres habitacions. Hi ha unes cingleres immenses, que coronen les muntanyes que envolten la casa per una banda. A l’altra banda, un bosc immens s’enfila ben amunt pels cims. A un ritme ben accelerat per no arribar tard a sopar, estenem el sac sobre el matalàs, i amaguem el pijama sota el coixí; que a la nit ens farà falta.

Entrem al menjador, i mmmmh quina flaire!! Un estofat deliciós ens espera. La Mari i l’Andrea, les cuineres, ens han fet un primer sopar que ens ha donat energia per petar-ho al joc d’avui nit.

La foscor cau sobre nostre, i també arriba la fresqueta. Com ens agrada eh! Posar-nos els pantalons llargs i la dessuadora després d’uns mesos de calor a la ciutat, és tot un gust. Correm amunt i avall pel prat, que ja ens l’hem conegut sencer en tan sols unes horetes.

Ah, i hem conegut a Gea. No us ho creureu, ha estat ES-PEC-TA-CU-LAR. Un ésser daurat, platejat, ple de joies i colors màgics, ens ha visitat. Ens ha parlat d’una llegenda sobre els elements de la terra de l’aigua, l’aire, la terra, i el foc. No entenem massa que passa. Quin misteri tot plegat.

Però nosaltres volem saber-ne més. Que vol dir els quatre elements? De què parla?  

Ens ha avisat que aquests, els elements, estan en perill. Que no estem cuidant la terra i que elements com l’aire, estan contaminats, que essers dels regnes dels diversos elements corren perill.

“Jo conec a algú expert en els quatre elements. L’haureu de buscar. Aquesta persona podrà guiar-vos. Potser, fins i tot, podreu conèixer esser que habiten en el món dels diferents elements.” Ens ha dit la Gea.

Dolços somnis. Fins demà.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *