Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Olimpíades

Dia 6 de juliol de 2022

La música sona i això significa que ens hem llevar del llit. Sorprenentment, aquest any s’aixequen bastant ràpid i estan tots preparats abans d’esmorzar.

Esmorzem i ja anem al prat a fer l’activitat del matí. Ens toca fer les famoses olimpiadeeeees!! Fem grups d’edats barrejades un altre cop, intentant estar amb gent que no hem estat anteriorment. Cada monitor està situat a una prova i ells van rotant. Hem començat i quan ja portaven cada grup 4 proves… Ens ha començat a ploure i hem hagut d’entrar ràpid a la casa. Era una pluja fina abundant. A dintre hem tret jocs de taula, alguns bolígrafs, retoladors, papers, etc. I s’han distret molt. Hi havia molt xivarri però ha funcionat prou bé.

Hem baixat al menjador una mica de pressa, ja que seguia plovent i no ens volíem mullar molt.

Just després de dinar, ha sortit una clariana que es podia veure perfectament el sol. Ens ha sorprès molt i hem aprofitar per fer una estona de racons a l’aire lliure.

Després berenar, els Notos, els infants de P5 a 3r han anat a decorar un pot per posar l’espelma i els grans han fet un joc piramidal relacionat amb els temes dels incendis i de la seva prevenció. Estàvem acabant de fer l’activitat i va tornar a ploure, així que, els petits es van reubicar al porxo cobert i els grans van fer la cloenda de l’activitat a dins de la casa.

Per la nit, ens vam dividir en dos grups, aquells que volien passar i fer la nit del minotaure i els altres a la nit del misteri. Cadascú va poder escollir on volia anar demostrant conèixer les seves fortaleses i debilitats davant de la por.

Després d’això i d’un gran dia un mica gris, ens anem a dormir que demà és el penúltim dia.

Ens veiem aviat,

L’equip monitoratge.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *