Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

LES MINES D’OSOR… 8 de juliol

Per fi respirem fresqueta!!!!

Tot en ordre. Tothom relaxat i amb unes ganes boges de diversió.

Bon dia famílies. Es molt d’hora i la colònia dorm sota el silenci només destorbat per algun sorollet que fa en Martí, l’amo de la casa, preparant l’esmorzar.

Fa una bona fresqueta i sentim el soroll del riu i els ocells. Que més volem?

Ahir va ser un dia molt intens i molt olímpic.

En Fabrizzio, el nostre forçut del circ, ens va venir a demostrar com havíem de treballar el coratge i la constància en un matí carregat de proves olímpiques.

Per grups i països havien de superar des d’un llançament d’arc, fins a una cursa de sacs. També proves de circ com equilibris sobre la cinta o esportives com el bolei col·lectiu.

Una bona banyada a la piscina fins arribar a l’hora de dinar on un plat de macarrons a la bolonyesa van fer triomfar en Ferran, el nostre cuiner!!!

Després una tarda de  racons memorable a la gespa de davant la casa, sota les moreres. Timbals, danses africanes protagonitzades pels nostres monitors i nens més ètnics i místics.

Braçalets, xanques, malabars, jocs de taula i amics en rotllana. La tarda ens va escapar relaxadament.

Després d’un bon berenar una bona tanda de jocs molt actius i moguts van treure de dins els nanos la passió de colònies i esverats contents i molt molt emocionats vam afrontar el sopar i la vetllada de danses i cançons del vespre.

Quin vespre més llarg. A mitja vetllada ens apareix una elfa del circ, amiga dels personatges del circ i ens interpreta un parell de cançons amb el violí!!!!! Hauríeu de veure la cara dels vostres fills. Mai millor dit al·lucinats amb aquell so que ressonava per la Mina d’Osor. Un moment celestial.

Els nois i noies pre-monitors ens van prepara amb molta il·lusió i talent una vetllada. Hi va haver danses, una mica de teatre i música.

Aquest excel·lent grup de pre-monitors ens van adaptar una cançó que encara ara no puc repassar gaire, perquè si alguna cosa hi ha a  colònies es la sensibilitat a flor de pell i encara que sembli que no t’escolten o que fan la seva, els nanos hi son i detecten tots els sentiments que tenim els adults. I aquí de nou es demostra la sensibilitat i força imparable que tenen els vostres fills.

La cançó de Txarango COMPTE AMB MI, adaptada a les nostres colònies. si no la heu sentit mai, no espereu més i canteu-la amb aquesta lletra:

 

COMPTA AMB MI A L’ÚLTIMA NIT DE LA LLUNA

I EN EL PRIMER RAIG D’AQUEST DIA

I ELS NOUS DIES, QUE ENS ESPEREN

COMPTA AMB MI.

 

I EL XALIÓ ENS HA QUEDAT ENRERA

I CAMINANT TOTS JUNTS CAP ENDAVANT

I SEGUIREM BALLANT I CANTANT COM SI ENS HI ANÉS LA VIDA

RECORDS ETERNS QUE MAI NO OBLIDAREM

 

I AQUEST CIRC QUE POC A POC ANEM CONSTRUINT

I DIA A DIA HI PARTICIPES

ENS FAS FALTA, I SI TU MARXES,

QUI RIURÀ AMB MI?

 

I EL XALIÓ ENS HA QUEDAT ENRERA

I CAMINANT TOTS JUNTS CAP ENDAVANT

I SEGUIREM BALLANT I CANTANT COM SI ENS HI ANÉS LA VIDA

RECORDS ETERNS QUE MAI NO OBLIDAREM

 

 

Quants plors i quants nervis van sortir cantant això. I amb quina força repetien com si ens hi anés la vida…..

Teniu uns fills meravellosos amb els que estem vivint coses irrepetibles de debò. De nou, com cada any, creixent i somiant en fer-nos grans al seu costat.

Que tingueu un bon dia per la ciutat

Nosaltres a Ossor el gaudirem com mai. Intensament, com si ens hi anés la vida

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 thoughts on “LES MINES D’OSOR… 8 de juliol”