Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Estels i melodies.

Diari 9 de juliol 2022

Bona nit des de la Rectoria de la Selva. Les estrelles omplen el cel i la cançó de Ghostbusters sona en mig del bosc.

Els infants, avui, s’han llevat ben d’hora, hi havia ganes d’explorar la casa i sobretot d’esmorzar. Ens esperava tot un primer àpat del dia d’allò més complet, i ens ha encantat poder-lo gaudir a primera hora del matí.

Poc a poc hem anat agafant energia per començar a fer funcionar els motors. Ens esperava una gimcana plena de jocs que ens han encantat!!! A més a més, tot i que no en som masses, encara no ens coneixem entre totis. Així que ens ha anat de meravella, per començar a posar-nos les cares amb qui compartirem colònies aquests dies.

El moment més esperat del dia, la piscina… Ha arribat! L’aigua estava taaaant fresqueta i bona que una hora se’ns ha quedat curta per gaudir-la. El sol ha cremat amb força tot el dia així que ha sigut tot un regal.

Després de dinar, racons, on més d’un ja gairebé necessitava una migdiada. Hem estat estirades al prat sota l’ombra dels arbres. Mentre cantàvem moltes cançons amb la guitarra, i fèiem infinitat de braçalets de tot tipus.

Una cançó que ja ens comencem a aprendre és la del Skybidi. La Mire, té una coreografia que ens ha ensenyat i ens encanta fer-la sempre que podem. També cantem les Oques grasses, i algunes cançons dels Stay Homas també ens acompanyen durant el dia.

El punt fort del dia ha sigut quan ha aparegut el Plurifurri. Un senyor, creiem, que ens ha dit que potser podem trobar el tresor dels quatre regnes. Era tan despistat, que tot i que no ens ha donat masses pistes per trobar el tresor, se li han caigut una mena de mapes. Que ens serviran per quelcom?

Demà seguirem investigant i observant tot el que passa al nostre voltant. A veure que descobrim…

Avui, ja toca anar a dormir, que demà seguim amb l’aventura!!

 Bona nit famílies. Petons a distància dels vostres infants.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *