Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

La màgia de les plantes del bosc

Diari de colònies 9/07

LA MÀGIA DE LES PLANTES DEL BOSC

Hem començat el segon dia de colònies al ritme d’Oques grasses i Txarango, amb cares de son i els ulls plens de lleganyes. La primera nit vas ser llarga, així que entre els bigotis de la llet amb colacao i les cares adormides, avui fèiem una bona fila mentre esmorzàvem.

Ben esmorzades hem anat a fer un tomb pels voltants i també per dins l’edifici per a poder conèixer tots els raconets que hi ha per aquí, i ens hem quedat força sorpreses. Això és molt gran i ara que ens ho coneixem gairebé tot, ens serà difícil trobar-nos enmig de tant de bosc i prat.

Per sort no ens està fent massa calor, així que estem podent gaudir de tots els espais dels quals disposem, però hi ha un lloc de la casa en particular que avui hem descobert, i la veritat és que ens ha agradat molt; La piscina!!! És molt i molt gran, i entre flotadors i xurros, ens hi hem passat molta estona nedant de punta a punta.

Un cop ben fresquetes, teníem tanta gana que no hem deixat ni un granet d’arròs al plat del dinar. Però no hem dinat soles, perquè de sobte ha aparegut la Romanina, la segona trementinaire que coneixíem. Ens ha donat la missió de recollir unes plantes que ella ens havia deixat pel bosc, i que més tard hauríem d’entregar als éssers màgics de la nit.

Un cop dinades, sota l’ombra dels arbres, a la part més fresqueta de la casa, hem tret les màrfegues i alguns instruments i cançoners per a fer baixar el menjar tot cantant. Mentre que d’altres han estat muntant cabanes enmig del bosc.

Després de berenar tot explorant el bosc hem aconseguit trobar moltes de les plantes que la Romanina ens havia demanat.

La nit a poc a poc anava caient i avui ha coincidit amb l’estrena de la bústia; i quina quantitat de reptes i desafiaments que hi ha hagut, i quina estona més divertida hem passat.

Per acabar el dia, ens hem endinsat un cop més al bosc, a la cerca d’uns éssers màgics que ens han posat tot de reptes ben estranys. Quan els hi hem entregat les plantes de la Romanina ens han donat un mocador de color rosa. Encara no sabem massa per què és… Però ho descobrirem.

Rentem dents, fem pipí, posem pijama i dins el sac, a poc a poc la son ens ha envaït. I demà, descobrirem perquè serveix el mocador?

Ens espera un dia ben llarg… Així que bona nit i dolços somnis.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *