Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

El regne secret de les Terracotes

Diari 10 de juliol 2022

Bona nit i bona hora!

Fa tan sols tres dies que som aquí, i ja ens hi sentim com a casa.

Les coses es comencen a posar a lloc. El que estem vivint dia a dia aquí és d’allò més intens. Viure les vint-i-quatre hores amb un mateix grup de persones, compartir-hi habitacions, àpats, jocs, riures i historietes, ens està unint molt. Ja comencem a reconèixer els roncs de la companya de llitera, o identifiquem de qui és el mitjó perdut. Aquesta aventureta va a un ritme frenètic!

Avui ja es comença a notar el cansament. Però res ens atura; matí tarda i nit, correm amunt i avall, xerrem pels descosits i no parem quietes. Després de moltes mandres al llit, hem aconseguit aixecar-nos i baixar a esmorzar.

El matí començava fort. Hem fet memòria de tot els que ens ha passat fins ara i “Déu n’hi do”. Que si la Gea ens va parlar d’un tal explorador, que ahir ens va visitar, i avui resulta que estem mig vivint al regne de la Terra. Ja val més que ens posem les piles, que aquests éssers màgics que ens visiten ens estan donant molta feina.

Hem passat el matí descobrint els caminets de les formigues, les teranyines amagades per la casa, les roques i les plantes aromàtiques del bosc. Un concurs divertidíssim de salts a la piscina, ha sigut la manera perfecta per tancar el matí.

Els racons han sigut una estona maquíssima aquesta tarda. Ens hem posat mascaretes facials les unes a les altres, massatges, ens hem decorat les ungles. Mentre algunes altres, seguíem muntant unes cabanes increïbles que estem construint en mig del bosc.

Hem començat l’activitat de tarda amb les boques i barbetes ben enganxifoses, després de menjar síndria fresqueta per a berenar. La resta de la tarda ens l’hem passat jugant a un munt de jocs mentre fèiem torns de dutxa.

Després de tres dies de fer olor de crema solar, terra i aigua de piscina… Avui sopem molt i molt netes.

A la nit, tot i que sembli impossible encara ens queda força. La bústia ens encanta tantíssim que ens hem passat gairebé una hora llegint els missatges. Ens ha tocat ballar, cantar, i explicar acudits. Tot un show!!

Demà marxem d’excursió, així que anem cap al sac. Bona nit!!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *