Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI DEL XALIO. 4 DE JULIOL DE 2013

Avui torno a fer tard! Estan tots estirats a la pista fent el  tan esperat Bivac  i avui el cel era tan clar i transparent que l’espectacle era al cel i no a la pantalla de cine. Perquè ahir al vespre vam fer un CINEMA A LA FRESCA, en pijama, sac de dormir i crispetes! Perfecte…

Ahir al matí ens va sorprendre en ple esmorzar l’Urko, i abans que se’ns escapés, entre tots vam aconseguir immobilitzar-lo i tancar-lo a una habitació.

Recordeu que ahir al vespre l’Urko s’havia empassat la peça? Doncs avui ja hem aconseguit tancar-lo i entre tots hem decidit sortir d’excursió a  recollir plantes laxants, per ja sabeu què, no?

Així que tots ben equipats amb motxilles, bon calçat i molta aigua hem marxat cap al Torn, un poblet a prop de la casa amb un magnífic riu.

Hem anat tot el dia caminant, xerrant, badant, buscant plantes, fent amics i descobrint mil insectes i racons que només un nen pot veure.

El camí fins el Torn s’ha fet llarg i calorós, però el premi del riu ens ho ha fet oblidar. Després de refrescar-nos hem dinat sota un immens arbre i hem deixat passar l’estona fins que de nou hem reprès el camí cap a una altra zona de riu.

En Víctor diu que era més xula i de fet hi hem estat ben bé dues hores en remull, remuntant alguns el riu i d’altres caçant minigranotes. Cap a les sis hem marxat xino xano cap al santuari del Collell on en Dani ens ha dut un bon berenar.

Sense adonar-nos hem arribat a la nostra casa i com sempre, sense dubtar ni un moment hem anat directes a la piscina amb roba és clar.

Cansats i xops ens hem posat el pijama, hem sopat,  i la bústia ha estat de nou protagonista del capvespre, petons, balls i felicitacions han rondat a tota la colònia.

Mentre hem preparat la infusió per l’Urko i abans d’anar cap a la pista a fer el cinema  a la fresca li hem pujat a l’habitació. Creiem que està una mica rabiós però que amb la infusió es calmarà.

Aquest matí ho descobrirem!

Fins molt aviat pares, mares i avis i avies enyorats! Després els enyorats serem nosaltres!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *