Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI DE COLÒNIES . Darrer dia del primer grup de nanos. 5 de Juliol 2013

Aquesta carta l’hem llegit davant de tothom després d’acabar el sopar de gal·la. Hem quedat fascinats per l’emoció i commoguts per com ell ha estat capaç de transmetre el que sent.

I això és el que busquem,sentiments i enamorament perquè nosaltres també ens hem enamorat d’ell, de tots ells. Estan sent unes colònies tan delicades i tan rodones….

 

“ Dies de núvol, sol,pluja, de tot hem passat junts, tristesa,enyorança, por, tots els sentiments que hem passat tots m’han encantat. Que sapigueu que els 365 passaran per veure’ns, passaran com una palmada de mà, us he de dir que només en dues setmanes una l’any passat i la d’aquest any ha sigut com volar pel cel amb nuvols de sucre però els dies que hem passat junts són millor que tot això i us juro que l’any vinent em sacrificaré per venir dues setmanes senceres sense perdre cap segon. Això és més que un sentiment, és una tendresa cap a vosaltres que formeu part de la meva vida i sempre la formareu. Sou aquella cosa tan maca i delicada que només la puc tocar perquè us tinc guardat a la caixa més forta que existeix perquè us cuidaré per sempre més. Us estimo molt, massa. El que m’heu ensenyat, les vegades que hem estat junts. Mai oblidaré i us tindré dins la caixa de dins el meu cor”

Nosaltres també us estimem

L’equip de monitors de colònies

 

 

És molt tard i uns quants valents no en tenen prou i van amb un grapat de fidels monitors a fer el segon bivac de la setmana.

Per a tots  els pares que veniu demà a buscar-los prepareu-vos  per rebre’ls encantats i bruts, és clar! . Tots han estat  feliços i crec que si poguessin decidir encara allargarien uns dies més. Avui ha estat un dia de nou ple d’emocions i frenetisme. Gimcana de fang, pintures, sucre i alguns productes més enganxifosos i per fi el gran pet que ha hagut de fer el nostre científic Urko, per expulsar la peça de la màquina que ens faltava per poder viatjar a Xauxa.

Un cop acabat el dinar, arròs a la cassola i pollastre al forn, ens hem posats a fer feina per tenir a punt el sopar de gal·la. hem preparat postres, hem inflat 300 globus, guarnit taules, collir flors i fins i tot ens hem dutxat!!! Alguns encara estaven enfadats perquè volien batre rècords de dies sense dutxa…..

Ben guapos ens hem disposat a fer un llarg viatge fins el món de Xauxa i l ‘Urko i l’Igor ens han posat les peces a la  màquina del temps.

I sabeu qui ha aparegut???? Doncs la Senyora Disbauxa, l’amfitriona del país de Xauxa. Ens ha parlat dels esperits lliures, de la llibertat, de l’amor, de l’amistat i de la festa.

Ella ens ha donat pas al gran sopar Xauxànic i a la festa musical.

Hem fet una bústia molt sensible, i hem ballat molt i molt junts. No tenim ganes que marxi ningú. Estem serens i tranquils, sense normes, sense estrés ni angoixes, vivint cada moment del dia. Sent conscient dels privilegi que ens regaleu cada any.

Us esperem a aquells que marxeu demà d’aquí un any.

No us oblidarem la Ingrid, la Marta i la Maria, la Sònia, en Marc i la Paula, la Sara i en Gus, la Roser i en Roger. Sigueu igual de feliços. Hem construït un petit somni d’estiu amb vosaltres

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *