Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Xof!

Dia 28 de juny de 2022

Què ràpid que ens hem llevat avui! Alguns infants son molt matiners i a 2/4 de 8 ja estaven aixecats. Hem intentat, però, esperar fins a les 8h per respectar als companys i companyes que estaven dormint i, òbviament, per escoltar la música. Senyal que ja ens hem de llevar.

Ens hem vestit i ja hem anat a esmorzar. I quin esmorzaaaar més complet. Hi havia cereals de dos tipus, pa amb tomàquet i embotit (formatge i pernil dolç), galetes, fruita (taronja i plàtan) i de beure llet amb colacao, suc de taronja i aigua. Ja veieu que l’esmorzar és complet!

Acte seguit, ens hem abrigat una mica perquè comença a fer fresqueta aquí a dalt. Sembla increïble però sí, ens hem abrigat.

Hem començat a fer el joc del matí, el gran joc. Com que havien de córrer una mica les dessuadores ja començaven a sobrar una miqueta i, poc a poc, ens les hem anat traient. El joc l’han fet molt ràpid i ha acabat abans del que pensàvem. Han anat amb tota l’energia.

De cop i volta, ha aparegut un personatge. Es diu Puxiflurri. Es una mica despistat i, també, una mica maldestre. Els objectes que tenia a la motxilla no paraven de caure a terra. A part, no sabem ben bé per què però no podia pronunciar molt bé qui era. Això sí, ens ha deixat unes pistes perquè anem trobant els diferents regnes i, així, arribar fins el tresor final! Ens ha dit que busquem un riu i que probablement trobarem alguna resposta.

S’ha anat i s’ha deixat un munt de coses. Entre d’elles un slakline que ho hem aprofitat per posar a l’hora dels racons i ens ha anat fantàstic.

Ara sabeu què hem fet? Hem anat a la PISCINAAAAA. Quin èxit i quines ganes tenien d’anar. Portaven tot el matí preguntant i, finalment, ha arribat el moment. Hem explicat les normes bàsiques de la piscina i que quedés molt i molt clar com s’havien de comportar. Un cop fet, hem entrat tranquil·lament, hem deixat la tovallola i xooof, dins de la piscina. Estava freda però com ja feia un sol radiant, venia molt de gust tirar-se.

El dinar ha estat bastant ràpid. Unes llenties de primer i peix arrebossat de segon, que han repetit i tot.

Un cop hem acabat de dinar, hem tret els racons, diferents del primer dia. Hem tret algunes cremes hidratants per fer massatges, retoladors i fulls per pintar i dibuixar, llana per fer atrapasomnis on han acabat fent polseres i una pilota que també ho estaven desitjant. Ha estat una tarda relaxada i entretinguda.

Hem berenat totes plegades mig plàtan i galetes. Hem recordat algunes de les pautes de convivència ja que a l’estona de racons hem sentit faltes de respecte entre ells i elles i volíem aclarir el tema.

A la tarda, hem estat fent un Escape Room totes juntes. Hem anat llegint diferents pistes i reunint tot per poder arribar al nostre objectiu final. Alguna pista era difícil i ha costat però ja els hi hem donat un cop de mà.

El sopar ha esta caòtic perquè hi havia molt de xivarri i s’aixecaven tota l’estona. Ens hem hagut de posar seriós i tornar a repetir i recordar les normes de funcionament del menjador.

Dit això, ja és hora d’abrigar-nos, que la fresqueta es comença a notar. Us haig de dir que feia menys fred que ahir.

Les grans de les colònies ens han proposat un joc variat del joc del macarró. Ens ha agradat molt aquesta versió però ens ha mancat comunicació a l’inici de l’activitat. Després, ja ha anat tot rodat i amb les lots i els macarrons anàvem corrents amunt i avall.

Hem fet la rotllana final de la nit on creem un espai per compartir emocions, anècdotes del dia, observacions, etc. Alguns han estat molt valents i han expressat el que senten! És molt positiu que ho diguin perquè així tot el grup es conscient d’això i podem crear una pinya entre totes nosaltres.

Es fa tard i ja hem d’anar a dormir. No els ha costat gaire, això sí, en general el ritme de canviar-se no és molt lleuger que diguem.

Com veieu això va prenent més forma i cada vegada s’adormen més ràpid. Ja veureu com demà s’aixecaran més tard que aquest matí. La intensitat de les colònies és el que té. Es necessari dormir el màxim possible.

Molt bona nit famílies. Records,

L’equip de monitores.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *