Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI EL XALIO. 7 de Juliol 2013

Hola noves famílies! Us enyorem nens de la primera tanda………

Espero que en breu aneu rebent els escrits que puntualment fem cada vespre des d’aquí.

Avui ha estat un matí d’impàs i una tarda ja totalment tranquil·la.

Al matí l’equip de nanos de la tanda llarga han dormit fins tard per  intentar recuperar forces i preparar-se per l’arribada dels nous 30 companys de colònies.

Alguns esperaven amics, altres esperaven a germans. El fet és que hem deixat la colònia ben neta i endreçada per rebre’ls i a quarts d’una ja erem tots a la piscina fent les primeres capbussades amb els nous amics.

L’arribada d’aquest nou grup no ha estat gaire fàcil. Hi ha hagut plors i pors, però ja no patiu cap de vosaltres perquè ja ha acabat. De fet acaba en el moment que vosaltres pares i mares desapareixeu i ells s’han d’adaptar i acostumar a nosaltres. I què més pot desitjar un nen que un monitors que jugui amb ell, se l’escolti, el faci riure???? Per això estem aquí no? És la nostra prioritat.

El migdia ha estat molt i molt calorós i els nanos no estaven encara situats. Petits incidents han provocat una aturada col·lectiva per aclarir certs aspectes de convivència i sobretot respecte . Aquesta trobada ha acabat amb una abraçada general per capgirar el mal moment del principi de la tarda….. i des d’aquell moment tot ha començat a rutllar d’una altra manera.

Cada grup ha marxat amb els seus monitors a fer jocs de camp i algun fins i tot s’ho han passat tant bé que no volien berenar!!

Ens hem refrescat cap al tard abans de sopar i ara els hauríeu de veure…. corren com a bojos pel bosc en grups barrejats de diferents edats per trobar les banderes. Juguem a l’Estratego. Un joc de rol i estratègia  que té com a objectiu descobrir altres banderes.

Ara us escric dora perque, ells encara no ho saben però aquesta nit la senyora Disbauxa apareixerà acompanyada d’un personatge molt especial……. els farà sortir del llit i…… demà en sobreu una mica més.

Ara ens toca a nosaltres organitzar un bon vespre a XAUXA!!!!!!!!!

DOLÇOS SOMNIS. Sigueu feliços.

 

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

One thought on “DIARI EL XALIO. 7 de Juliol 2013”