Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Diari 9/2018.Mas Cabàlies

Dia 9

Ens llevem amb més energies que mai, la nit de cinema a la fresca va endormiscar a més d’un/a ben d’hora..

Quan acabem d’esmorzar la boira ja comença a escampar i ens engresquem a buscar els materials que necessitem per a fer el ritual i recuperar l’equilibri dels boscos, és a dir, fer marxar els éssers màgics més trapelles i que no permeten que els amics i amigues de l’Ogassa retornin. Per a fer-ho hem participat en una cursa d’orientació i per variar… hem acabat en remull a la piscina!

Després de la cursa d’orientació hem anat a dinar i hem tornat amb força amb l’activitat relacionada amb aliments més graciosa i creativa: Masterxeff!!

Tres personatges ens presenten un concurs d’allò més divertit on els infants, per grups d’edat, elaboren plats dolços i salats.  Els resultats no tenen desperdici , les rialles es desborden durant les valoracions dels Xeffs.. poques vegades les valoracions dels seus plats els hi importen tan poc. Riem i gaudim dels plats per berenar, el moment i l’energia que es respira és preciós.

Tot seguit fem una estona de racons ( polseres, cures personals, circ, manualitats,..) i arribem a l’estona de sopar. Entre cullerada i cullerada de sopa la pluja fa acte de presencia. Després de tants dies de visita ja no resulta un factor estrany, però acaba mullant les possibilitats de la nit de por!

Finalment Lanmutxanguites i Topàzies acaben generant un ambient màgic amb diverses dinàmiques de grup a les carpes del campament mentre Pirites i Xil·lòpals gaudeixen del pla previst: la nit de misteri. En grups de cinc i amb els ulls tapats (si així ho desitgen) són partícips d’una inoblidable aventura en la que acaben ajudant a la protagonista a recuperar el seu ou màgic. Us ben assegurem que les cares d’emoció i desconcert  a la sortida davant els elements que han experimentat a la sala no tenen preu.

Arriba aleshores l’hora de dormir. Avui hem corregut orientant-nos, creat els nostres millors plats i experimentat noves emocions, què ens depararà el dia de demà?

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *