Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI DE COLÒNIES 29 DE JUNY

EQUIP DE PREMSA: Mireia Hernandez, Berta Sales, Jana Rifà i Carlota Vila

Bon dia! Bon dia Bon dia Bon diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
AVUI ELS LLEVAREM AMB FLORETES, CANÇONS AMOROSES PERQUÈ LA ROSA DEL PETIT PRINCEP ENS VINDRÀ A VISITAR al sopar de gal·la!!!
Però no avancem esdeveniments. Ahir va ser un dia ple de LLIBERTAT!!!
Els Pegasus i els C-40 hem anat d’excursió després d’esmorzar i els nois i noies que dormien a St. Miquel han baixat xino xano fins a Hostalets d’en Bas on han passejat una estoneta fins marxar cap a la Colònia.
La resta s’enfilaven per una petita muntanya i caminaven fins els gorgs de Sant privat d’en Bas, els gorgs d’en Xurri. El gorg era GELAT però XURRISIM!!!!!
Us confesso que vaig pensar molt en vosaltres (mares i pares). Us haguéssiu emocionat veient els vostres fills i filles tan feliços compartint natura i amistat. Buscaven capgrossos, pedres, llençant-se des de les roques ( dos d’elles es va llençar 130 cops), prenen el sol, xerrant i tots tan relaxats ES EL MILLOR REGAL QUE ENS FEU A TOTS ES MONITORS. SON MOMENTS SENSACIONALS.
Els més grans van arribar a la casa just abans de dinar i van passar la tarda vaguejant pel prat i el menjador. Jugant a jocs de taula, fent petits tallers i descansant de la caminada.
Ja hem arribat a aquell dia que cada any us explico. Podríem no tenir activitats programades. Sortirien soles. Han trobat el seu lloc, han fet amics, tot ho compartim amb tothom, tothom es cuida de tothom, tothom es protegeix i creem la gran família de colonies.
Els més petits van fer els berenar al petit poble de Sant Privat d’en Bas, sota el salt de Sallent. Les millors galetes amb xocolata del mon!!!
A la casa ja tornàvem a estar tots junts a l’hora de sopar i després d’una moguda bústia vam muntar el cinema a la fresca…. però feia massa fresca, així que vam muntar el cinema al menjador i tots junts vam veure Solo en casa, bé, alguns no van veure gaire cosa i d’altres a poc a poc van anar caient de son……
Encara un grupet de valents van sortir a fer bivac al prat de davant la casa!
Vaig tard amb el diari, demano disculpes, però es que ens ho estem passant tant bé que ens fa mandra posar-nos davant l’ordinador.
MOLTS PETOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONSSSSSSS BRILLANTS

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *