Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Colònies a la Rectoria. Final i principi

IMG-20210704-WA0019

IMG-20210704-WA0018

Avui ha estat un dia molt emocionant.
Al matí, ens hem aixecat i hem acabat de posar el sac, la màrfega i el pijama a les nostres motxilles! Anem a fer l’últim àpat de les colònies de la primera tanda! Un cop hem agafat energia només ens falta fer una neteja de l’entorn ja que l’hem de deixar igual o millor del que ens l’hem trobat, fer un resum del cagometre (veure les guanyadores) i, per últim, fem una subhasta de la roba perduda.
Fem algunes firmes a les samarretes i pugem a l’autocar! Ja tornem cap a Barcelona. La gran majoria s’ha dormit durant el trajecte. Estem molt cansades del ritme de tota la setmana, però molt contentes de l’experiència que hem viscut. Hem rigut, saltat, cantat, ballat, plorat, etc. Tot això forma part de les colònies i el seu dia a dia! Esperem i desitgem que estigueu molt i molt bé i que descanseu molt. Que tingueu molt bon estiu.
A la tarda, a les 15h de la tarda hem arrencat amb la segona tanda!! Hem anat sortint de Barcelona per torns i hem anat amb autocar a la Rectoria de La Selva. Un cop hem arribat ens hem distribuït per grups a l’aire lliure per començar a fer els jocs de coneixença i la descoberta de l’entorn. Després, ens hem instal·lat a les nostres habitacions. Hem posat les quatre coses més importants i ja ens hem preparat per sopar. El temps ha passat volant.
Per ser el primer àpat no està gens malament, però hem de tenir en compte que som un número gran d’infants i que ha d’estar tot ben organitzat. Segur que anirem agafant la rutina de les colònies!
A la nit hem aprofitat per explicar els eixos transversals de les colònies: la bústia i el cagometre. Quan hem acabat d’explicar ha aparegut la Ginesta, la trementinaire que ens va demanar ajuda. Resulta que ha de reunir tots els coneixements de totes les trementinaires expertes. Cada una s’ha especialitat en un tema en concret, però una trementinaire ha de saber de tot. Ella és de les últimes que queda i no vol que aquests coneixements es perdin. Per reunir els coneixements, necessitem aconseguir els cinc mocadors (una de cada trementinaire experta). Quan els aconseguim tots farem l’Akelarre final i ajuntarem els coneixements. De ben segur que no ens ho posaran fàcil. Quins reptes en posaran?
Per la nit, ens hem dividit per grups i cadascun hem fet un joc diferent. Cada grup s’ha distribuït en un espai diferent. Al finalitzar el joc, hem anat a dormir. És la primera nit i possiblement no estiguem cansades però ja veureu com el ritme cada cop es farà més dur.
Comença una setmana nova. Els sentiments i les emocions estan a flor de pell. Ens prenem aquesta setmana com un altre repte i fer que sigui igual de màgica i emocionant que la primera.
Arreveure famílies.
L’equip de monitors i monitores.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *