Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Diari 4/2018. Mas Cabàlies

Després de la nit de cinema arrenca el nostre quart dia amb molta energia i moviment: després d’esmorzar el grup de Pirites i Xil•lòpals es traslladen al campament dels Roures. Per la seva banda Lanmutxanguites i Topàzies passen a allotjar-se a la casa, Mas Cabàlies. Després d’instalar-se comencem amb una bateria de jocs dinàmics als prats d’Ogassa que acaben en capbussada a la piscina. En assequem, canviem i anem a dinar.. quina gana!
Un cop hem dinat trobem l’espai per als racons, on els infants es barregen i descobreixen nous vincles amb companys/es i les seves habilitats: polseres, circ, manualitats lliures,etc. Amb aquest ritme arribem a l’hora de berenar, avui galetes amb xocolata!
Amb la panxa plena gaudim d’una de les activitats més dinàmiques i divertides, la “Masterclass d’activitats”. Ens barregem i per grups anem rotant per diferents espais on aprenem a tenyir samarretes, fer una batucada, una classe magistral de zumba, acro ioga, pintar cares i taller de construcció lliure. Tot això en una tarda! La veritat és que hem acabat un pèl cansats/des, però no hi ha res que no s’arregli amb un bon sopar!
Per acabar el dia els i les més grans que així ho desitgen gaudeixen d’una nit de por al bosc mentre la resta ho fa de la nit de les sensacions: una relaxació guiada amb un fil conductor carregat d’estímuls per als sentits. Tacte, oïda i olfacte en són els protagonistes, tothom n’ha sortit molt content i impressionat!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *