Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI DE COLÒNIES 8.juliol.2014

DIARI DE COLONIES EL XALIO. DIMARTS 8

Bon dia!

Avui tothom encara dorm. Els que venien frescos de la segona tanda, ja estan esgotats, i els que porten a la colònia 10 dies crec que si els deixéssim, dormirien fins demà, però avui no pot ser. Avui marxem al gorg, a Briolf. Serà un dia esplèndid!

Ahir tot va anar molt rodat.

Els vostres fills ja estan adaptats a totes les dinàmiques. Es lleven, alguns es pentinen, es renten la cara, bé, això ja ho fan pocs. Algun que altre despistat es troba esmorzant en pijama i no sap el perquè!!!

Després d’esmorzar reorganitzem les habitacions i els exteriors i comencem el joc del matí. S’anomena Estratego i els fem  anar amunt i avall dividits en 4 equips. Es tracta d’aconseguir la bandera de dins el temple de la resta dels equips sense que et robin la teva, es clar, tot reptan a jugadors de l’equip contrari a una baralla de galls. Molt divertit. Molt estreteges aquests nois…..

El dinar arriba i amb ell la calma del migdia. Maquillatges,fang, capsetes, taller de percusió i alguna que una altra migdiada, s’allarga fins les 5. I aquella hora ens mereixem el que ja fa dies que no tenim. Un bon bany a la piscina, aprofitant que cau un xàfec! No em direu que no us heu banyat mai quan plou?? Doncs ara ells, també.

Després de berenar tots junts  sota els arbres, cada grup es troba amb els seus monitors per fer gimcana de piscina els Taurets i Nuts i jocs de prat els Anubis. Aquesta Anubis necessiten encara cremar energia i la resta tampoc se’ls hi acaba.

Cansats, però esverats, pujem a preparar les taules i tenyir algunes samarretes.

Ho saben. Es la nit de la por. L’any que ve haurem de canviar d’estratègia perquè els que ja repeteixen colònies saben què toca cada vespre i això no pot ser!!

 

Ja comencen a tenir por a migdia. Fa molta gràcia com s’inventen i s’espanten a ells mateixos amb aquestes històries sense que els monitors els diguin res de res.

 

La bústia es fa curta. Tenen ganes de començar el joc de nit.

Els més atrevits cap a la casa de la por i els menys, a fer el joc de nit dels macarrons al prat.

Tots arriben a la casa sans i estalvis. Expliquen a els que no han anat a la casa de la por què els hi ha semblat. Sembla ser que no hi havia per tant, que els personatges no feien gaire por. …

La mòmia Txunga ha aprofitat la casa per tornar a aparèixer i li hem aconseguit robar un tros més de vena on descriu els reptes que hem de fer per aconseguir que la momificació no es produeixi.

Molt valents ells, però dins la casa sembla ser que no ho semblaven tant eh? Però davant els amics has de ser el més atrevit del mon!!

Ja res més per ahir… comencem a notar que això s’acaba, així que hem de viure tant intensament com ens permetin les forces aquests dies. Estem gaudint molt amb tots ells.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

One thought on “DIARI DE COLÒNIES 8.juliol.2014”