Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI DEL XALIO. 1 DE JULIOL DE 2013

Com una divertida rutina, com si  continuéssim després d’un any , com si tots aquests mesos  haguessin estat un parèntesis i ara ens trobéssim acabats de despertar i fóssim de nou a colònies del XALIÓ.

Tot ha anat rodat,el viatge en autocar, l’arribada a la casa, la instal·lació, la piscina i els jocs perquè,sabeu? No hem parat de jugar, jugar i jugar en tot el dia. Jocs per recordar els noms, jocs per recordar l’herba del prat, jocs d’aigua tot esperant la pluja i el deliciós joc de badar sota els arbres tot berenant.. Què bé que estem.

Cap nen, cap ni un s’ha enyorat. Cap us ha trobat a faltar. Ho sento molt si esperàveu un altre cosa però aquest any estan encantadíssims Tots han participat sense descans de totes les activitats que els hem proposat  i després dels jocs ha arribat el moment més esperat del dia.

Els nostres científics Igor i Urko ens han ensenyat el seu laboratori. Quina màquina del temps més xula!!!

Ens durà fins al mon de Xauxa però, ep! Què passa?no funciona o què? Sembla ser que s’han perdut peces de la màquina pel temps!

L’Igor com a bon científic ràpidament improvisa una poció que ens farà viatjar en el temps per poder recuperar les peces de la màquina. Tots l’hem pres i força emocionats intentem, només intentem dormir.

Demà es llevaran a l’edat mitjana i qui sap quins personatges i noves aventures els esperen.

Ara ja no podem continuar estem molt liats fabricant l’Edat Mitjana.

Demà us prometo un nou somni.

Bona nit i no ploreu que ells no ho fan eh?

Perquè no som aquí per buscar un somni, els vostres fills son el nostre somni.colonies

 

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *