Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Els éssers màgics i en Plurifurri

Dia 3 de juliol de 2022

Que matiners que son! A les 2/4 de 8 ja s’escoltava xerrameca i corredisses de peu amunt i avall. A les 8h puntuals hem posat música. Avui, ens ha costat poc llevar-los, ja veurem durant la setmana com va. Us dic que a partir del tercer dia, els haurem de sacsejar molt per despertar-los.

S’han aixecat amb molta energia i hem anat molt puntuals esmorzar. En general, col·laboren a parar i desparar taula i són ràpids a l’hora de menjar. Això ens facilita molt la feina, ja que recollim abans i podem començar l’activitat de matí a punt.

Cada grup s’ha reunit a un lloc del prat i ha jugat a diferents jocs proposats per les monitores. S’ho han passat molt i bé i, un cop hem acabat, em anat directes a la piscina. Ens ha fet un sol radiant, així que, l’hem aprofitat molt. L’aigua estava un pèl freda però, tot i així, molts s’han atrevit a entrar.

Veure’ls gaudir petant la xerrada, prenent el sol, estan estirats a la gespa descansant i tot, fa molt de goig. És una estona màgica on es relacionen entre elles i parlen de diferents temes.

Les hores passen volant i ja és el moment d’anar a dinar. Els àpats, en general, funcionen força bé. Comencen a entendre les normes, el funcionament i la dinàmica de les colònies al menjador. Cada cop, anem a millor i esperem que continuí així fins al final de les colònies.

Acte seguit, hem tret diferents racons per estar a la tarda relaxades i fent la digestió tranquil·lament. Hem aprofitat per tintar les samarretes, els grups dels petits i els mitjans ho han pogut fer i els grans s’esperaran a un altre dia a poder fer-lo perquè no tenim més temps.

Toca berenar i fer una rotllana ben gran de germanor. Dona goig veure tants infants i de diferents edats junts, compartint un mateix espai.

Després d’això, hem fet grups barrejant totes les edats i han sortit uns personatges misteriosos. Ens hem quedat bocabadats i cada grup ha anat a buscar un ésser màgic. Cada un havia de fer el repte que el personatge li digués. Ha estat tot molt màgic perquè no podien parlar i havien d’interpretar el que deien.

Més tard, hem anat a sopar. Alguns encara mengen abans de cantar. Esperem que al llarg dels dies aprenguin i siguin pacients a l’hora de menjar.

És hora d’abrigar-nos i d’inaugurar la famosa bústia. Han estat tot el dia escrivint els paperets i, ara, és el moment de llegir-los. Ha començat a ploure i no l’hem pogut fer a fora, així que hem anat a un lloc cobert per poder fer-la. De cop i volta, ha vingut un personatge, es diu Plurifurri. No ens pot dir qui és perquè no ho pot dir. Cada cop que ho intenta es trava. Això es perquè alguna cosa li ha passat. El que sí que ens ha dit és que té una pista per trobar el tresor. Ens ha dit que busquem aigua i que alguna cosa trobarem.

Per acabar el dia, hem fet un joc de nit per grups d’edat. Cada grup ha jugat una estona i quan han acabat, hem anat a dormir.

Molt bona nit famílies.

Salutacions,

L’equip de monitoratge.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *