Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

FI DEL SOMNI….. COMENÇA UN NOU DIA I UN NOU SOMNI Dissabte 16 de juliol

FI DEL SOMNI….. COMENÇA UN NOU DIA I UN NOU SOMNI
Dissabte 16 de juliol
Quina mandra. Fes motxilla, recull material, fes subhasta, torna a recollir material, torna a fer subhasta, reparteix cançoners, màscares, recull globus i restes de la festa d’ahir i…. lleva’ls per darrer cop aquest any. Estira’ls del sac, renta cares, fes pentinar, com voleu que entri els sac en segons quines fundes?
He perdut la goma de la màrfega, no trobo la xancleta, he perdut el raspall, aquesta crema solar no és meva, què fas amb els meus pantalons? I les tovalloles? Totes han caigut de l’estenedor. Buff! On hi ha la vareta màgica per recollir roba de 12 dies?
Lavareta es diu paciència i més paciència perquè ni tant sols ells recorden quina roba duien.
Bé. Aquí acaba el diari d’aquest any.
Han estat unes colònies rodones, emocionants, novedoses, tranquil·les i pausades, coherents, engranades pels anys que portem junts i untades per l’entrada de nous nanos.
Hem format un equip de monitors potent i que ha estat sempre pendent de les necessitats dels infants. Gràcies nois per fer tan bona feina. Les noves incorporacions de monitors excel·lents. Heu entés les nostres colònies que ara ja també son les vostres.
Gràcies pares per confiar en aquest projecte de gran família. En aquest fer tant tradicional del lleure i que guardem gelosament en el nostre ideari.
Seguirem cantant cançons, remuntant rius, fent gimcanes marranes i bivaquejant sota les estrelles.
Desitgem de tot cor que els vostres fills i filles així ho hagin viscut i sentit. La nostra única intenció era fer-los feliços i estar per ells i crec que aquest objectiu s’ha acomplert. No hi ha hagut moment difícils. Cap ni un. Pocs enyoraments i tots superats per una abraçada i un petó.
Ara ens toca a nosaltres enyorar-nos de vosaltres.
Us estimem.
Fins molt aviat

 

CIMG6137 CIMG6045

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

One thought on “FI DEL SOMNI….. COMENÇA UN NOU DIA I UN NOU SOMNI Dissabte 16 de juliol”