Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Carregant Formació 70%

Fa temps ningú es podia imaginar seguir una conferència des del mòbil per streaming (retransmissió digital) o tenir el seguiment d’un tutor via whatsapp, però ara és un fet en la nostra realitat canviant. En aquest context, 7 i TRIA també ha anat canviat la manera de fer formació, no només en la forma sinó també en el fons.

Hem passat d’una visió centrada en els continguts, a descobrir que a l’altra banda hi havia persones amb la seva pròpia motxilla plena de malabarismes per arribar a finals de mes, de presses per fer-ho tot, de la família, dels amics…

Aquest descobriment ha fet que ens replantegem, una vegada més, les formacions que oferim. Ja no ens conformem amb donar els recursos necessaris per poder superar les dificultats del dia a dia, sinó que ho volem fer des d’una actitud positiva davant d’aquestes, convertint la formació en un acompanyament al nostre personal, al llarg del seu pas per 7 i TRIA.

A través d’aquest acompanyament, hem pres consciència que cadascú és la millor versió d’ell mateix. Per tant, la nostra tasca és oferir els espais òptims d’aprenentatge per tal que tothom, segons el seu moment i la seva sensibilitat, l’aprofiti al màxim.

Aquests espais els creem tenint en compte les necessitats, inquietuds i motivacions de cada equip, sempre amb l’objectiu de millorar la tasca educativa i alimentària que fem amb els infants. Actualment la formació està al 70% de la seva càrrega. Quan estigui completa esteu convidats a participar-hi.

Us hi esperem!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *