Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

In-FORm@’t: formació per a treballadors de 7 i TRIA

Ja fa dues setmanes que van començar les jornades in-FORM@’T, en el marc del Pla de formació per a treballadors de 7 i TRIA i ningú no ha quedat indiferent.

Les formacions es van obrir el passat dissabte 21 de febrer a Manlleu amb el curs Recursos pedagògics per al temps de migdia, on hi va participar personal de l’equip pedagògic, tots ells motivats i amb ganes d’aprofundir en els recursos destinats a millorar el treball diari que fan amb joves i infants.

Formació 7 i TRIA: monitors i monitores cuinant

 

Les jornades han continuat aquest darrer cap de setmana amb la formació Cuinem jugant, que representa un canvi en la metodologia utilitzada els darrers anys per formar els treballadors de 7 i TRIA. Es tracta d’una formació oberta adreçada als equips de cuina i pedagògic.

 

Durant les sis hores del curs, els participants han pogut experimentar i endinsar-se en el desenvolupament d’altres tasques que no són les habituals. El personal pedagògic ha pogut compartir el dia a dia el que viuen els equips de cuina amb les mans a la massa, mentre que aquests han pogut posar-se en la pell dels monitors que diàriament es troben al capdavant dels grups d’infants.

 

Formació 7 i TRIA: monitors i monitores cuinantEn les properes setmanes, i fins al dia 14 de març, es repetirà aquesta formació. El dia 7 de març es farà, a més, el curs Acompanyament d’equips, una aposta per formar els responsables dels equips, de cuina i pedagògic; donant-los eines que els ajudin a liderar el personal a càrrec i a gestionar les diferents situacions que es presenten diàriament. El desenvolupament es farà a través de la participació activa dels assistents, tot aprofitant les diferents realitats de cadascú.

 

Tot plegat, una oportunitat més per millorar la tasca dels nostres professionals i donar, als nostres serveis, un valor afegit més enllà d’alimentar i vetllar pels infants i joves que els utilitzen.

pizza

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *