Formació treballadors menjador escolar

Des de 7 i TRIA volem compartir amb vosaltres l’experiència del que han estat les trobades de formació de l’IN-FORM@’T, en el marc del pla de formació de treballadors de menjador escolar de 7 i TRIA, que han tingut lloc del 8 al 29 de març de 2014.

 

Quatre dissabtes on hem treballat en horari de 9 a 15 h temàtiques com Cançons i danses, Resolució de conflictes, Dinamització de grups d’infants i joves, Primers Auxilis, Jocs tradicionals i Manual d’APPCC.

En aquest curs, a més, hem pogut gaudir de la companyonia de personal de cuina i pedagògic treballant simultàniament en alguna sessió, reforçant així el treball en equip i la convicció que, al menjador escolar, projecte de cuina i projecte educatiu van plegats.

Valorem aquesta formació molt positivament, on la participació ha quedat palesa de manera evident gràcies a la motivació i l’esforç per part de tots els participants.

Un ventall de recursos per facilitar la tasca diària als menjadors escolars on hem rigut, jugat, compartit coneixements, dialogat, escoltat, empatitzat i après molt.

Gràcies per la vostra col·laboració, no perdeu mai la il·lusió i les ganes d’aprendre cada dia, perquè la formació contínua és essencial en la tasca educativa que desenvolupem.

Fins la propera!!!