Formació de treballadors de menjador escolar: IN-FORM@’T

Formació treballadors menjador escolar

Des de 7 i TRIA volem compartir amb vosaltres l’experiència del que han estat les trobades de formació de l’IN-FORM@’T, en el marc del pla de formació de treballadors de menjador escolar de 7 i TRIA, que han tingut lloc del 8 al 29 de març de 2014.

 

Quatre dissabtes on hem treballat en horari de 9 a 15 h temàtiques com Cançons i danses, Resolució de conflictes, Dinamització de grups d’infants i joves, Primers Auxilis, Jocs tradicionals i Manual d’APPCC.

En aquest curs, a més, hem pogut gaudir de la companyonia de personal de cuina i pedagògic treballant simultàniament en alguna sessió, reforçant així el treball en equip i la convicció que, al menjador escolar, projecte de cuina i projecte educatiu van plegats.

Valorem aquesta formació molt positivament, on la participació ha quedat palesa de manera evident gràcies a la motivació i l’esforç per part de tots els participants.

Un ventall de recursos per facilitar la tasca diària als menjadors escolars on hem rigut, jugat, compartit coneixements, dialogat, escoltat, empatitzat i après molt.

Gràcies per la vostra col·laboració, no perdeu mai la il·lusió i les ganes d’aprendre cada dia, perquè la formació contínua és essencial en la tasca educativa que desenvolupem.

Fins la propera!!!

Similar posts

1 Comentari

  1. silvia sanz arumi's Gravatar silvia sanz arumi
    abril 29, 2014    

    hola

    Fan molt bona pinta aquest cursos. Agrairia poder ser informada de pròxims cursos que feu, crec que la formació es molt important

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arxiu mensual