Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Finalitza la Formació de les Jornades Inform@’t

El passat mes de març van acabar les formacions de les Jornades in-FORM@’T; en aquest sentit des de 7 i TRIA volem agrair l’assistència a tots els participants, els quals van fer possible la realització de tots aquests cursos.

Formació Informa't 7 i TRIAVoldríem fer una menció especial a aquelles persones que, desinteressadament , han col·laborat en el seu desenvolupament: obertures i tancaments de les escoles, organització i cessió dels espais, etc.

 

Amb aquestes Jornades volem introduir mecanismes per facilitar la formació com a element necessari per donar resposta a la ràpida transformació del món en què vivim, donant recursos que ens permetin facilitar la tasca del nostre dia a dia als menjadors i les cuines de les escoles on treballem.

 

En ocasions, la rutina no ens permet veure que hi ha altres opcions per poder dur la feina que poden millorar la realització de la nostra tasca, fent així que la vivència diària sigui més fàcil i agradable.

 

Un cop acabades aquestes jornades, des del Departament de Formació comencem a treballar de cara al curs 2015/16 partint de l’experiència d’aquest any, per oferir noves propostes que permetin la participació conjunta dels equips pedagògics i de cuina.

Formació Informat 7 i TRIA

 

“Un dels principals objectius de l’educació ha de ser ampliar les finestres a través de les quals veiem el món.” Arnold Glasow

 

Desitgem que les formacions hagin estat profitoses i que ens tornem a veure aviat!

 

Departament de Formació de 7 i TRIA

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *