Activitats de vacances 2015

Aquest estiu no deixis passar l’oportunitat de participar en activitats de vacances, un espai per gaudir, passar-ho bé, conèixer gent, aprendre, …..

 

Per aquest estiu 2015, des de 7 i TRIA us proposem unes colònies a Cellera de Ter, per infants des de P4 fins a 6è de primària. I si tens 15 anys o més i també vols anar de colònies, ara pots fer-ho participant al curs vivencial de pre-monitors.

Colonies d'estiu de 7 i TRIAColonies d'estiu de 7 i TRIA

Colònies d’estiu 2015 – Mas Lluna

 

Del 29 de juny a l’11 de juliol marxem de colònies a Mas Lluna, a Cellera de Ter.

 

En Kefir ens espera a la lluna, vol recuperar els millors saltimbanquis, pallassos, malabaristes i mags per formar la companyia del Circ La Lluna.

 

Ens ajudeu a trobar-los???

 

En el següent document trobareu informació detallada de dates, preus i inscripcions.

 

Curs de pre-monitors 2015 – Mas Lluna

 

Pels més grans, per aquells que els agrada anar de colònies, per aquells que potser els agradaria treballar de monitors, per aquells que els agrada participar a les activitats de les colònies, però que potser també els agrada organitzar-les, ….

 

En resum, per joves d’entre 15 i 17 anys que volen començar a descobrir el món dels monitors de lleure educatiu, aquest estiu hem preparat un curs de pre-monitors intensiu i vivencial, que es durà a terme del 5 a l’11 de juliol a Mas Lluna, a Cellera de Ter

 

Inscripcions obertes fins el 29 de maig

Similar posts

No s'han trobat comentaris

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arxiu mensual