Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Activitats de vacances 2015

Aquest estiu no deixis passar l’oportunitat de participar en activitats de vacances, un espai per gaudir, passar-ho bé, conèixer gent, aprendre, …..

 

Per aquest estiu 2015, des de 7 i TRIA us proposem unes colònies a Cellera de Ter, per infants des de P4 fins a 6è de primària. I si tens 15 anys o més i també vols anar de colònies, ara pots fer-ho participant al curs vivencial de pre-monitors.

Colonies d'estiu de 7 i TRIAColonies d'estiu de 7 i TRIA

Colònies d’estiu 2015 – Mas Lluna

 

Del 29 de juny a l’11 de juliol marxem de colònies a Mas Lluna, a Cellera de Ter.

 

En Kefir ens espera a la lluna, vol recuperar els millors saltimbanquis, pallassos, malabaristes i mags per formar la companyia del Circ La Lluna.

 

Ens ajudeu a trobar-los???

 

En el següent document trobareu informació detallada de dates, preus i inscripcions.

 

Curs de pre-monitors 2015 – Mas Lluna

 

Pels més grans, per aquells que els agrada anar de colònies, per aquells que potser els agradaria treballar de monitors, per aquells que els agrada participar a les activitats de les colònies, però que potser també els agrada organitzar-les, ….

 

En resum, per joves d’entre 15 i 17 anys que volen començar a descobrir el món dels monitors de lleure educatiu, aquest estiu hem preparat un curs de pre-monitors intensiu i vivencial, que es durà a terme del 5 a l’11 de juliol a Mas Lluna, a Cellera de Ter

 

Inscripcions obertes fins el 29 de maig

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *