Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI DE COLÒNIES. 26 DE JUNY

Equip de premsa de Colònies:

DUNA ORIOLA, ONA BARRACHINA, JOANNA VIVES,PAOLA GARCIA, MAR PELLA, ORIOL CODINACHS ( 3m), MAX AGUSTI, CARLOTA DIAZ I MONTSE GÀLVEZ

 

Després d’un any esperant les colònies, per fi ha arribat el moment! Els nervis d’ahir la nit esperant a que arribés aquest moment eren immensos. No vam dormir gaire…feia molta calor, els germans grans tenien les llums obertes, Masterxef sonava al menjador… i a més a més un cuquet es bellugava per la panxa i no sabia si era d’emoció o d’enyorament.

Després d’1 hora i 45….(estimades famílies aquest grup de premsa es un xurro….A veure si es concentren…)

Comencem de nou…..

Després d’1 hora i 45 hem arribat. Hem de dir que fa calor, molta xafogor tot i els núvols amenaçadors i quatre gotes de pluja.

La casa està bé. L’espai de davant la casa està una mica sec i amb moltes formigues ( son molt exagerades). En Dídac i en Biel mestres diuen que s’han menjat dos bitxos, tipus mosquit..

Abans de dinar hem fet jocs per coneixer-nos com per exemple el pistoler, la roda de noms etc.

Hem distribuït les tasques del menjador.   A la tarda ens hem anat a la piscina, hem berenat pa amb formatget i hem continuat jugant  i organitzant  les feines que hem de fer a colònies. Després hem sopat arròs amb tomàquet, una hamburguesa i un deliciós flam.

Per acabar ens hem distribuït en grups i hem fet unes activitats de nit, però de sobte ha sonat un fort soroll que resultava ser un avió estavellat d’una aviadora que es deia Michelle. Ha sigut un dia genial i ens ho hem passat molt bé. Ara toca anar a dormir. Bona nit!

Ara em toca a mi. Hola a tots des de la Vall d’en Bas! Els vostres fills estan estupendament feliços, relaxats i en plena acció de colònies. El dia ha anat rodat.

Fins i tots els nois i noies nous d’aquest any, semblaven que ja sabien com funcionava la nostra dinàmica diària. Son un grup fantàstic. Tots predisposats a col·laborar i engegar qualsevol dinàmica.

La nostra aviadora Michelle ens ha fet un encàrrec important. Ens hem de construir el nostre propi mon.

Us anirem informant de com va creixent el nostre petit mon!!

Fins demà!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *