Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI DE COLòNIES 28 DE JUNY 2017

BON DIA FAMILIES DELS NOSTRES FILLS DE L’ESTIU!!!!

Ahir si que ja sonava, s’olorava i es “sentia” tot a Colònies. La intenció de fer un grup de premsa que m’ajudi amb aquest diari, ahir es va fondre i es que el que menys ganes tenen es de col.locar-se davant d’un ordinador a picar aquestes historietes que els passa cada dia perquè el que volen es VIURE-HO en directe.

Ahir no va haver un minut de calma. NI UN . per ningú… a aquest ritme aneu preparant algun complex vitaminic per quan arribem!!

Al matí un grup de geografs van despertar els vostres fills estimats, tot i que no calia perquè molts rondaven feia estona….

Quin mon contruirem? Amb quins materials? Tindrem muntanyes, mars? De quin color seran?

Tots van anar a buscar material reciclat i elements de l’entorn de la natura per construir-lo.

HI HAVIA DE TOT. Un caixer, una pista d’aterratge amb torre de control , edificis inflables, un tren construït amb gots reciclats, persones amb forma d’ull de Déu i molta molta calor!!

Tot i així va quedar ESTUPENDU!! VOLEM UN MON AIXÍ!!

Un banyet a la piscina i a DINAAAAAAAAAAAAARRRRRR!!!! Macarrons i pollastre. El menú perfecte de colònies.

Racons de migdia amb exit absolut pels collarets i braçalets, slacline, i les primeres samarretes estampades de mils colors.

TARDA DE GRANS JOCS. Els mes grans preparen el joc de nit del vespre, xeringues refrescants, pitxi, jocs d’equip al prat i EUFORIA TOTAL.

Corrien amunt i avall, rient i abraçant-se als companys, als monitors. Que xulo. Un capvespre rosat ens acompanya el final del dia.

Fa olor de por….. de nit de por, perdó, de misteri…… QUINS NERVIS!!!!

El sopar esverat, esverat. Crits riures i molta gana. Guerra de cançons per començar l’àpat Qui diu que els nens no mengen???

Començem la bústia. Tots cap al prat a llegir un munt de petons dedicats, balls algun que un altre estriptees, corredisses, regals de corones i una ordre de contruir …

Perdoneu. He hagut d’aturar l’escrit. Si ens haguéssiu vist!!!!! Hem llevat als vostres fills amb molta música i xeringues refrescants. Quin riureeee!!!! Jo vull ser rei i la cançó de Star Wars.  Quin llevar-se tan genial de debò

Contruir una pista d’aterratge per la Michelle… però UPS! En lloc de l Michelle sabeu qui ha aterrat? L’OMBRA i dos al.lienigenes. ( ara m’ajuda a escriure en PAU GALLART) QUIN ENSURT!

Corrents ens amaguem depressa al menjador uiiiiiii que ens han raptat la JOANNA, l’ombra s’emporta la Joannaaaaa.

Quins nervis, comença la NIT DE POR. “Un cop al menjador vam patir molta por perque hi havia unes persones que donaven cops a les portes i ens espantaven”

Uns quants van fer l’activitat de por i la resta vam passejar al voltant de la casa veient com la lluna es posava darrera el Puigsacalm. Quina nit més emocionant per TOTS. Els crits ressonaven per la vall….

TOTS HAN DORMIT COM TRONCS I NO HI HA HAGUT CAP MALSON NI ENSURT NO PATIU PARES DELS NOSTRES FILLS.

S’HO ESTAN PASSANT TETAAAAAAAAAA

 

GRÀCIES A TOTS . US ESTIMEM I US ESTIMEN

IMG-20170628-WA0001 IMG-20170628-WA0000

 

 

 

 

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *