Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI D’UN SOMNI D’ESTIU· diari del cap de setmana

DIARI D’UN SOMNI D’ESTIU

Dissabte i diumenge

Nosaltres també descansem una miqueta el cap de setmana.  Pocs nens, cansats. Molts monitors, cansats. Malenconies dels que han marxat… notem un buit que a poc a poc hem d’anar omplint i avui s’ha omplert. Nous amics, noves energies , noves vergonyes, noves il·lusions,…

Dissabte després del  gran comiat vam estar fent el ronso per Cal Petit. Vam fer piscina, migdiada , vam vendre Gamusins als que dormien…perquè quan algú dorm o intenta fer la migdiada a l’ombra….t’ho compra tot.

Erem una gran família en una gran casa gaudint de grans privilegis. Sol, música, somriures, complicitats, aigua i moltes ganes d’esser conscients d’aquest somni que es diu COLÒNIA.

Al vespre els ja tradicionals jocs de vetllada ens van fer riure una bona estona i a dormir mitjanament dora i amb permís per dormir fins les 10!!!

Avui diumenge a 2/4 de 10 TOTS encara dormien. Després d’una setmana d’intensa activitat es mereixien un bon descans.

De bon matí hem organitzat tres racons:  TALLER D’ESTÈTICA LES PEPIS, TIR AMB ARC I MÀSCARES DE GUIX

El taller amb més èxit ha estat…… TALLER D’ESTÈTICA  LES PEPI’S!!! Hem pintat ungles, fet massatges, pilings de peus ( algú que un altre li calia amb urgència), depilacions cuquis, màscares de xocolata i iogurts…..

Migdia de nou tranquil i especialment calorós i amb una gran expectació a l’espera de les noves incorporacions.

Tots han anat arribant i a poc a poc s’han anat instal·lant acompanyats pels companys que ja eren uns experts de Cal Petit

Tarda de gimcanes amb els BUFAMANDRES ( nens i nenes de 3r i 4t) i GAMUSINS ( 5è i 6è).

La bústia  ja avui ha posat en marxa als nous nens i especialment perquè ha vingut la MARIONA RONDALLES a fer-nos riure una bona estona. Es ben divertida!

La Mariona marxava de viatge a passar uns dies fora i ha vingut a acomiadar-se

Nit de Xeringada de colors i jocs del macarró. Uns sempre exitosos jocs de nit. Avui serà la primera nit per a molts que demà es llevaran dora i la que fa 6 o 7 per d’altres, els “veterans”.

La Colònia està efervescent i tot surt de primera.

Bona nit als pares novells i bona nit a les famílies que ja fa dies que gaudiu d’aquesta petita connexió amb els vostres fills.

CIMG5620 CIMG5634 CIMG5637 CIMG5665 CIMG5701 CIMG5718

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

One thought on “DIARI D’UN SOMNI D’ESTIU· diari del cap de setmana”