Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Menjar a l’oficina: nova proposta de càtering per a empreses de Tasta’m i Bon Profit

A Tasta’m i Bon profit hem creat una nova línia de menjar a l’oficina per a les empreses. Es tracta d’un servei de càtering per a empreses, pensat per ser portat a l’oficina, empresa o despatx. D’aquesta manera els treballadors poden tenir un menjar variat i de qualitat sense necessitat d’anar a menjar fora cada dia o portar-se la carmanyola.

Cada dia hi haurà tres plats per escollir (tres primers, tres segons i tres postres). Els menús són variats i s’intenten adaptar a les diferents necessitats: menús de dieta (cada dia hi haurà amanida, verdura i un segon de planxa o forn), menús més energètics, menús més suaus….

 

Tots els nostres menús són elaborats amb matèries primeres de qualitat, amb productes de proximitat, alguns productes ecològics i amb plats ben elaborats, perquè menjar a la feina cada dia sigui un plaer. També són menús variats perquè ningú no s’avorreixi de menjar sempre el mateix!

 

Com funciona el servei de càtering per empreses?

Encarregar-nos el menjar que hem de portar a l’empresa és molt senzill. Tasta’m i Bon Profit envia els menús de la setmana i les persones usuàries del servei podran escollir el menú de cada dia. I res més, es trobaran el seu dinar a la nevera de l’empresa amb el seu nom! Tan fàcil com això!

 

Dinem avui a l’oficina?

 

Si vols més informació d’aquest servei, contacta amb nosaltres a través del formulari o al telèfon 936821043

Menjar a l'oficina: càtering per empreses

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *