Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Proposta educativa al Monestir

Des de 7 i TRIA i el marc de col·laboracions educatives que fem en el nostre territori, hem encetat, juntament amb l’àrea d’educació del Consell Comarcal d’Osona, la promoció del monestir romànic de Sant Pere de Casserres a la comarca d’Osona.

porpostes educatives monestri de Casserres

Tal com diu la pròpia consellera delegada d’educació, Mercè Puntí, a la presentació del projecte a la plana web descobreixcasserres.cat:

Aquest monestir, l’únic de l’orde benedictí a la comarca d’Osona, situat a les Masies de Roda, conserva encara l’estructura original del segle XI, cosa que fa molt fàcil d’entendre com era la vida dels monjos que l’habitaren.

El web que us presentem amb el títol de Casserres, un viatge en el temps té una vocació bàsicament docent i està destinat a l’etapa primària i a la secundària, i fins i tot a batxillerat artístic, no deixant de banda els cicles formatius destinats a l’art. Aporta quaderns didàctics adequats a cadascuna d’aquestes dues etapes educatives. El monestir i tot el seu entorn es converteix en l’eix vertebrador del projecte que és totalment transversal. Això vol dir que es pot fer història, geografia, matemàtiques, plàstica, medi natural, medi social, àrees TIC i TAC, llengua catalana, educació musical, educació física… tot realitzant les activitats proposades als quaderns.

Us convidem a fer una ullada a la plana web descobreixcasserres.cat , descobrir la proposta educativa al Monestir de Sant Pere de Casserres i gaudir d’un viatge virtual pel monestir i descobrir els seus recursos didàctics.

Mapa interactiu monestir de CasserresSi heu de programar sortides d’un dia o colònies per l’entorn d’Osona, visiteu el monestir de Sant Pere de Casserres. El seu llegat, us farà gaudir d’un espai proper concebut per l’aprenentatge transversal i el coneixement pràctic.

No ho dubteu!

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *