Servei de Prevenció de riscos laborals de 7 i TRIA

Coneixeu el Servei de Prevenció de riscos laborals que tenim a 7 i TRIA?

D’entre les seves funcions, una a destacar és redactar i implantar el pla d’emergència a les oficines centrals, on treballen els companys de l’estructura.

Aquest pla és un recull de tots els mitjans que tenim disponibles per actuar en cas d’emergències,  tant  tècnics, materials i humans, i organitza aquests mitjans de la manera més eficient per poder afrontar qualsevol situació de risc.

A les oficines cada curs realitzem un simulacre d’emergència per tal de posar en pràctica el procediment que s’explica al pla, i veure si es donen situacions i/o deficiències que facin reconsiderar o rectificar la forma d’organització, d’aquesta manera millorem cada any en petits aspectes la forma i el contingut d’aquest pla.

pla-emergenciaA més també tenim en compte els companys de les escoles (equips de menjador) que desenvolupen les seves tasques als centres escolars. Poc a poc ens posem en contacte amb els equips directius  o els responsables de les escoles per tal de coordinar  les actuacions dels equips de menjador en horari de servei amb el pla de cada centre, i que en cas d’emergència tothom  tingui clar el procediment  a seguir.

 

El personal a les escoles té molt present la importància d’aquests temes i participen activament als simulacres que s’organitzen per sorpresa, i els alumnes, que ja hi estan acostumats participen de forma calmada.

També col·laborem en algunes escoles com a observadors als simulacres  a petició dels responsables, i assessorem en tot allò que ens demanen.  La nostra finalitat coincideix amb la de l’escola, la seguretat dels nens i nenes i els treballadors per damunt de tot.

En una emergència tothom té una funció a complir i la nostra tasca és que aquesta informació arribi a tots els nostres companys de manera clara sense donar lloc a cap tipus de dubtes, i que estiguin preparats davant de possibles emergències reals que puguin sorgir.

Similar posts

No s'han trobat comentaris

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arxiu mensual