Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

III Trobada de menjadors escolars de 7 i Tria

El passat dia 6 de setembre, just abans d’obrir les portes al nou curs, vam compartir amb els companys dels diferents equips, cuiners i coordinadors de centre, una jornada de treball i reflexió envers la nostra tasca educativa als menjadors escolars.

Una jornada de retrobament, participació i diàleg, per posar en comú els objectius educatius del curs, posant l’accent en la nostra tasca com educadors. La nostra responsabilitat envers la societat i el compromís amb la vida. Eduquem per humanitzar i fer persones, i aquest és el rol més important que tenim com a professionals de l’educació.

Trobada de menjadors escolars de 7 i TRIA

 

El matí va començar amb la presentació del nou projecte “Com a casa”, basat en l’autonomia dels infants i la seva participació com a eix principal de l’acció educativa als menjador escolars.

Tot seguit vam dur a terme diferents dinàmiques participatives, per tal d’implicar a tothom en el disseny de la intervenció pedagògica i en el procés d’elaboració de menús escolars.

La jornada va concloure amb dues xerrades sobre la resolució de conflictes en l’àmbit del menjador i tècniques culinàries adreçades als equips de cuiners de les diferents escoles.

La trobada va tenir una bona acceptació i l’ambient va ser creatiu i distès, demostrant, una vegada més, el grau de coresponsabilitat que tenen els nostres equips.

 

 

Agraïm la resposta i participació de tots els assistents , la seva predisposició i proactivitat per fer d’aquest dia, un espai de treball positiu i encisador.

trobada-menjadors-escolars-7itria_2

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *