Una nova mirada

nova-mirada
 
El dimecres dia 9 de setembre va ser un dia molt important per a tots nosaltres, un dia de trobades, reflexions, rialles, nervis, il·lusió…tot plegat dins de la 1a Trobada de coordinadors de menjadors escolars de 7 i TRIA.

 

 
 
 
 
Una nova mirada.
 
Fruit de la voluntat transformadora de la nostra acció educativa, volem avançar cap a un temps de migdia més democràtic i obert, més participatiu. On el nen sigui veritablement l’eix vertebrador del nostre projecte.

Per tal de conscienciar i corresponsabilitzar als equips d’aquesta intenció pedagògica, vam crear una jornada per debatre i aprofundir sobre els temes que conformen la realitat dels menjadors escolars:

L’estil d’acompanyament als equips, motivació i eines, la resolució de conflictes (afavorint l’assertivitat i el diàleg), fortaleses de l’equip (valorar positivament els companys i la feina comuna), creació de vincles (establir marcs relacionals que afavoreixin el creixement individual i grupal), i el clima del menjador (treballar per la creació d’un espai de migdia on el nen es trobi a gust, relacional i emocionalment).
 
Un gran repte.
 
Dins la jornada es va presentar el projecte pedagògic per aquest curs escolar: Si jo fos… Un viatge experimental a través del tacte  http://laboratoridemocions.7itria.cat/ que ens descobrirà la textura dels aliments, dels jocs i de les emocions.

Aprofitem per agrair la participació de tots els assistents i us animem a tots a prendre part activa d’aquesta nova mirada als menjadors escolars.

Fins aviat.

 

No s'han trobat comentaris

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arxiu mensual