Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Una nova mirada

nova-mirada
 
El dimecres dia 9 de setembre va ser un dia molt important per a tots nosaltres, un dia de trobades, reflexions, rialles, nervis, il·lusió…tot plegat dins de la 1a Trobada de coordinadors de menjadors escolars de 7 i TRIA.

 

 
 
 
 
Una nova mirada.
 
Fruit de la voluntat transformadora de la nostra acció educativa, volem avançar cap a un temps de migdia més democràtic i obert, més participatiu. On el nen sigui veritablement l’eix vertebrador del nostre projecte.

Per tal de conscienciar i corresponsabilitzar als equips d’aquesta intenció pedagògica, vam crear una jornada per debatre i aprofundir sobre els temes que conformen la realitat dels menjadors escolars:

L’estil d’acompanyament als equips, motivació i eines, la resolució de conflictes (afavorint l’assertivitat i el diàleg), fortaleses de l’equip (valorar positivament els companys i la feina comuna), creació de vincles (establir marcs relacionals que afavoreixin el creixement individual i grupal), i el clima del menjador (treballar per la creació d’un espai de migdia on el nen es trobi a gust, relacional i emocionalment).
 
Un gran repte.
 
Dins la jornada es va presentar el projecte pedagògic per aquest curs escolar: Si jo fos… Un viatge experimental a través del tacte  http://laboratoridemocions.7itria.cat/ que ens descobrirà la textura dels aliments, dels jocs i de les emocions.

Aprofitem per agrair la participació de tots els assistents i us animem a tots a prendre part activa d’aquesta nova mirada als menjadors escolars.

Fins aviat.

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *