Una aliança que salva vides

7 i TRIA amb la vacunació infantil a Moçambic

Aquest any, des de 7 i TRIA ens hem sumat a l’Aliança Empresarial per a la Vacunació Infantil, Una aliança que salva vides.

 

7 i TRIa amb la vacunació infantil

Aquesta iniciativa, promoguda per La Caixa a través de l’Obra Social i en col·laboració amb Gavi the Vacine Alliance es va crear l’any 2008 per oferir a les empreses espanyoles l’oportunitat de col·laborar amb GAVI en la seva lluita contra la mortalitat infantil en els països en vies de desenvolupament.

 
Gavi te Vaccine Alliance neix l’any 2000 com un partenariat públic-privat, la missió del qual es centra en salvar la vida dels nens i protegir la salut de la població augmentant l’accés a la vacunació als països més pobres. Des del seu inici Gavi ha vacunat 5.000 milions de nens i evitat 7 milions de morts prematures.
 
 

 

En concret, l’aportació de 7 i TRIA es dedicarà a la distribució de la vacuna pneumocòccica a Moçambic. Aquesta vacuna protegeix la població infantil contra la pneumònia, que és la principal causa de mortalitat infantil ens nens menors de cinc anys.

Similar posts

No s'han trobat comentaris

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arxiu mensual